Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MELEG TÉMA! Mit tennétek a helyemben, ha ennyire féltékeny lenne a párotok?
Szinte mindig megnézi a telefonom, az fb-t, levelezéseimet és ez kicsit zavar már. Nincs titkolni valóm, mert sohasem csaltam meg és nem is fogom, mert szeretem. De már sokszor a barátaimra is féltékeny, ha találkozunk. Azt kell tudni rólam, hogy duci srác vagyok, a párom sportos. Vannak elég helyes srác ismerőseim, de 90%-a heteró, tehát alapból nem történne ott semmi sem, a többinél meg azért nem, mert szeretem a párom.
Szinte megfolyt már a féltékenykedésével.
Kérlek csak akkor írj, ha nem zavar ha meleg témában kell hozzászólj. Nem szeretnék "hülye hozzászólásokat" olvasgatni...
Próbáld megértetni vele, hogy szükséged van személyes térre, és hogy ezzel a viselkedéssel csak elüldöz. Lehetséges, hogy konkrétan meg kéne mondanod neki.
Amúgy meg ha valaki meg akarja csalni a párját(vagy hajlamos rá), az meg is fogja, ezt ilyen viselkedéssel nem lehet megakadályozni, csak felgyorsítja a folyamatot.
Nem gyorsítja fel, mert nem csalom meg akkor sem... csak egy idő után túlcsordul az a bizonyos pohár és...
tudja a jelszavaim minden, de így is nagyon féltékeny :/
"engem dobtak ki" 2 komoly kapcsolatom volt eddig... ez a 3.
amúgy 26 éves vagyok
Mivel a féltékenység problémája nem csak a melegeket érinti, hanem a hetero párkapcsolatokat is , ezért leírom én is , velem mi történt.
Most már férjnél vagyok, de régebben - fiatal koromban
volt olyan pasim aki hónapokig féltékenykedett, meg akarta tiltani, hogy a barátnőimmel lógjak suli után. Azt követelte, ha nem vele vagyok, akkor üljek otthon a gép előtt, és msnen beszéljek vele mindig. Ha el akartam menni tanulni, abba is belekötött, hogy biztos nem tanulok hanem pasival találkozom. Ez jó pár hónapig így ment, szakítottam is vele ez miatt, majd kibékültünk. szakítottam, kibékültünk, végül bevallotta hogy lefeküdt egy másik lánnyal egy buliban, és nekem ezt meg kell bocsátanom... én pedig megmondtam hogy felejtse el. Vége köztünk mindennek. Erre meg megütött. Na akkor hagytam el végleg.
Azt akarom ezzel mondani, hogy a féltékenység piszokul tönkre tudja tenni a kapcsolatot, és kínszenvedés lesz. Nem annak fogsz örülni amikor találkoztok, hanem amikor elváltok.
Próbáld meg elmondani neki, hogy szereted őt, de ha ezt tovább folytatja, nem fog működni a kapcsolatotok. Ha nem változtat, szerintem te is rájössz, hogy szakítanod kell, mert be fogsz golyózni mellette...
27/N
Szerintem beszélgess vele erról, de talán arról az oldalról közelítsétek meg a kérdést, vajon miért nincs bizalom? - (Ha bízom a másikban, akkor nem vagyok féltékeny.)- És vajon mi kell ahoz, hogy bízzon benned? - Lehet hogy nem érzi mennyire szereted? - Mert lehet a te szíved csordultig tele az Ő irányába, de ha nem az ő nyelvén mondod el, akkor pont annyira fogja érteni, mintha neked valaki zulu nyelven magyarázna. - Ő miből érzi/nem érzi, hogy szereted? - Lehet, ha azt fogja érezni, hogy szereted egészen, akkor a féltékenység sem fog eluralkodni rajta.
Persze lehet más is a gond, pl egy vagy több rossz emlék, - de ha ez, akkor meg segíthetsz neki szembenézni azzal, hogy az/azok nem TE vagy, viszont ha ez így marad, arra a kapcsolatotok fog rámenni bármennyire is szereted...
Remélem néhány jó nagy beszélgetés segíteni fog rajtatok!
Sok sikert!
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!