Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Ti párotok volt már féltékeny ok nélkül? Vagy esetleg csak azért mert más nembeli haverjaitokkal beszélgettetek? Ti hogyan kezeltétek ezt a helyzetet?
Egyik volt barátom igen.
Mivel nekem inkább csak fiú barátaim vannak és a legjobb barátom is fiú, ő meg nem fogadta el, hogy létezik barátság ellenkező neműek között, mindig féltékenykedett.
Egy idő után azon kaptam magam, hogy már hónapok óta nem láttam a barátaimat.
Picit több, mint 2 évig bírtam így, aztán szakítottam.
Azóta megfogadtam, hogy soha többet nem leszek olyasvalakivel, aki nem bízik bennem és nem fogadja el, hogy inkább fiúk a barátaim.
Mindig közlöm is az elején azóta, tehát ha valakinek nem tetszik a dolog, akkor már mehet is.
Szerencsére a barátomnak az ég világon semmi gondja nincs ezzel. :)
Amúgy meg iszonyú érzés, ha nem bízik benned a szerelmed, annak ellenére, hogy egy szemernyi okot sem adtál rá.
Eddig az volt az egyetlen kapcsolatom, amiben konkrét kiabálós veszekedések voltak, mert annyi düh és harag halmozódott fel bennem emiatt.
A barátommal már lassan 2 és fél éve vagyunk együtt, eddig kb. 3 komolyabb vitánk volt, de egyszer sem emeltem fel a hangomat.
Na ezt hozza ki az emberből az ilyesmi.
L/24
Köszönöm a válaszaitokat!
Nálunk is ez a helyzet. mert beszélgetek a srác haverjaimmal esetleg közösségi oldalakon, akkor ő szakít velem, és nekem kell igazodnom hozzá. Sajnos nem tudok mit tenni! ha megakarom csalni akkor úgyis megteszem, a féltékenységével nem tart maga mellett...
Szerintetek mit mondhatnák neki amin el is gondolkodik? Mert nem szeretném őt elveszíteni!
A második vagyok.
Bár nem ismerem a barátodat, ezért nem mondhatok semmi konkrétumot arról, mivel lehetne meggyőzni, vagy hogy egyáltalán meg lehet-e.
Saját tapasztalatom az, hogy egy ilyen hozzáállású embernek bármivel érvelhetsz, csak a saját nézőpontját fogja látni és azt fogja szajkózni.
Az én emlitett volt barátom is ezt csinálta.
Ne tudd meg, hányszor próbáltam beszélni vele erről a dologról.
Próbáltam türelmesen, okosan, észérvekkel és próbáltam kiabálva, dühösen, de semmi nem hatott rá.
A hülye féltékenységével csak azt érte el, hogy több, mint 2 év után egy másik fiú karjaiban landoltam, aki mellett végre újra kaptam levegőt.
Talán mutasd meg ezt a válasz a barátodnak, hátha kicsit észbekap.
Mert ezzel a viselkedéssel ezt fogja elérni.
Pedig én is nagyon szerettem a volt barátomat és könnyek között szakitottam vele, de már annyira fojtogatott a féltékenységével és a bizalmatlanságával, hogy inkább kiléptem a kapcsolatból.
Őszintén szólva nem bántam meg.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!