Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet vkibe szeretni úgy, h csak msnen beszélgettetek még, de nagyon bejön?

Figyelt kérdés
Ha igen, jártatok már így? Mi lett a vége?
2010. ápr. 19. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja. Semmi sem lett belőle.
2010. ápr. 19. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen....

Annyi hogy ő nem is akart semmit...csak játszott velem.

2010. ápr. 19. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Bele lehet..Nekem sikerült..

Bejöttünk egymásnak, eleinte minden jól alakult.. aztán megváltozott minden(teljesen mindegy hogy miért).. Nem mondom hogy hülyített, de az "Ő lángja kialudt".. jöttek mások neki.. szar dolog , mert nem nagyon tudsz ellene tenni semmit..

Majd találkoztunk, jó hosszú idő után.. én még mindig hitem hogy lehet valami, mert elég jól sikerült a találkozó, jó véleménnyel volt meg minden.. de megint csak áltatta magam..szal semmi, és nem is akar semmit barátságon kívül.. szóval nincs happy end.

Felejteni kell piszok gyorsan.. elment 3 év a semmiért..

Soha többet msn-en semmit. Inkább élőben.

Szóval ha lehet ne msn-en kezdj(persze van akinek bejött, mert ismerek ilyet is), hacsak nem tudtok sűrűn találkozni

Először találkozzatok inkább ha lehet, addig ne nagyon szeress bele(jah tudom, könnyű mondani) :D, aztán majd meglátjátok/meglátod.

Ha csak egyoldalú, akkor meg minél előbb felejtsd el, a Te érdekedben.

21/F

2010. ápr. 19. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is így kezdtem a barátommal msn-en...most a vőlegényem,és nemsokára lagzi...

:)

Szóval bármi lehet! :) Hajrá

2010. ápr. 19. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket ^^,
2010. ápr. 19. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
MSN + 3 hónap = hatalmas 3 napos sexorgia 300 km-re itthonrol. Méghogy nem érdemes?:D
2010. ápr. 19. 23:28
 7/7 anonim válasza:
igen! énis beleszerettem..de a vége azlett h nemjártunk mert messze lakott és nem szerettemvolna minden nap idegeskedni..
2010. ápr. 21. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!