Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet vkibe szeretni úgy, h csak msnen beszélgettetek még, de nagyon bejön?
Igen....
Annyi hogy ő nem is akart semmit...csak játszott velem.
Bele lehet..Nekem sikerült..
Bejöttünk egymásnak, eleinte minden jól alakult.. aztán megváltozott minden(teljesen mindegy hogy miért).. Nem mondom hogy hülyített, de az "Ő lángja kialudt".. jöttek mások neki.. szar dolog , mert nem nagyon tudsz ellene tenni semmit..
Majd találkoztunk, jó hosszú idő után.. én még mindig hitem hogy lehet valami, mert elég jól sikerült a találkozó, jó véleménnyel volt meg minden.. de megint csak áltatta magam..szal semmi, és nem is akar semmit barátságon kívül.. szóval nincs happy end.
Felejteni kell piszok gyorsan.. elment 3 év a semmiért..
Soha többet msn-en semmit. Inkább élőben.
Szóval ha lehet ne msn-en kezdj(persze van akinek bejött, mert ismerek ilyet is), hacsak nem tudtok sűrűn találkozni
Először találkozzatok inkább ha lehet, addig ne nagyon szeress bele(jah tudom, könnyű mondani) :D, aztán majd meglátjátok/meglátod.
Ha csak egyoldalú, akkor meg minél előbb felejtsd el, a Te érdekedben.
21/F
Én is így kezdtem a barátommal msn-en...most a vőlegényem,és nemsokára lagzi...
:)
Szóval bármi lehet! :) Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!