Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélgettetek a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgettetek a párotokkal az előző kapcsolataitokról, vagy ez tabu?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmesélni pár dolgot a barátomnak, amit nagyon fontosnak tartok azért, hogy ne ismerjen félre, de nem tudom jól sülne-e el. Lehet hogy jobb az előző dolgokról minél tovább hallgatni?
2009. aug. 13. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fő az őszinteség. :)
2009. aug. 13. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

6 hete vagyunk együtt, de nálunk nem tabuk az ex-ek.

L, 18

2009. aug. 13. 22:13
 3/9 Voguelilias ***** válasza:
100%
Lehet róla mesélni de csak óvatosan mert nekem sokszor megsértődött a barátom ha a volt kapcsolatomról beszéltem és megemlítettem neki.
2009. aug. 13. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 4 éve együtt vagyunk. Tudunk egymás előző kapcsolatairól, volt időnk megbeszélni. Szép lassan "adagoltuk" egymásnak az infókat, nem pedig úgy, hogy Na, most aztán leülünk, és mindent jól kibeszélünk! Szerintem nyugodtan mesélj a barátodnak, ő is okulhat belőle, elkerülhet pár hibát, amit az elődei elkövettek. Persze a nagyon cikis sztorikat hagyd későbbre nyugodtan!
2009. aug. 13. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ti mióta vagytok együtt? Ez fontos!Első randin az exről beszélni szánalmas és az az ember érzése,hogy még nincs túl rajta az illető.Ha pedig már jó ideje tart a kapcsolat,akkor simán hozd fel a témát.Szerintem egy párkapcsolatban nagyon lényeges,hogy mindenki beszéljen a múltjáról,hisz abban az időben még nem ismertétek egymást,így a teljes kép kialakulásához kell tudni,hogy a másik min ment keresztül eddig az életében,mi volt rá nagy hatással stb. Ebbe az exek is beletartoznak.A jelent ismeritek a jövőt pedig remélhetőleg együtt élitek át! :)
2009. aug. 13. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen elmondhatod az exes dolgaidat. Sőt! El is kell mondanod, a jövőbeli félreértések miatt. Meg azok a dolgok már rég voltak, és a múlthoz tartoznak. Nagy buta lenne, ha bármin is megsértődne, vagy megharagudna rád.
2009. aug. 13. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Pozitívan ne nyilatkozz az exekről, az a lényeg. Ez egy pasinak is tud fájni. Mi, férfiak szeretünk mindenben elsők és a legjobbak lenni. Szóval a pozitívumok tabuk.
2009. aug. 13. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, amit az utolsóm mond, szerintem is jó.

Te biztosa jobban örülnél annak, ha a barátnőd azt mondaná hogy " bezzeg a volt pasim sosem vett nekem virágot...pff ", vagy " ő utálta ha sokat beszéltem... " a lényeg, hogy a csajnak az JOBB legyen amit te teszel, mint amit átélt eddig a volt fiújánál. Fordítva, fiúk esetében is ez a legjobb ötlet.

Egy pasit irritálja, ha a " volt pasim ííígy, meg úúúgy szeretett, elhalmozott ajcsikkal, vele megbeszélhettem mindent, meg rózsa szín köd lálálá "

akkor meg a minek szakítottak ha annyira jó volt? :)

Hajrá ;)

2009. aug. 13. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem tabu az ex kérdés nálunk se. bár még csak most leszünk nemsokára együtt 4 hete. :}
2009. aug. 14. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!