Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szlobi kérdése:
Legjobb barátom barátnője! Tabu?
Figyelt kérdés
Sziasztok,egy 20 éves srác vagyok,akinek megtetszett az egyik fontos barátom barátnője.2év 4hónapot voltak együtt,de ebből kb az utolsó másfél év szenvedés volt nekik,mert a barátom nem foglalkozott vele,minden más fontosabb volt neki.Én meg közben barátságot kötöttem a csajjal és rájöttünk,hogy a barátommal ellentétben,velem nagyon egy hullámhosszon van.Mert nagyon összeillünk és nagyon jól elvagyunk.Már szakítottak és mondta barátom,hogy jöjjek össze vele,mert összeillünk.Aztán elkezdtem a csajjal komolyabbra fordítani a dolgot,erre a barátom meg meggondolta magát és a következő kérdés elé állított.Vagy őt választom mint barát,vagy az exével járok.De én már kezdem azt hinni,hogy csak arra megy ki a játék,hogy nehogy boldogok legyünk a volt barátnőjével.Ti kit választanátok?Esetleg egy tipp,hogy mind2ővel jóban legyek?Nem akartam innen kérni segítséget,csak már annyit agyalok a témán :/ Kérlek írjatok tippeket
Jöjj össze a csajjal, és ne mondd el a barátodnak... Jobb ötletem nincs. Majd az esküvőre meghívjátok.
2011. okt. 3. 10:37
2/26 Smartguy86 válasza:
Neked kell tudni, hogy mi mennyit ér. Ha úgy érzed, hogy ez csak egy fellángolás, akkor a barátod biztos fontosabb. Ha viszont azzal a lánnyal akarod leélni az életedet, akkor már a barátod is megérhetné, hogy a boldog életedet nem fogod csak úgy eldobni. Ha ő is úgy gondolta, hogy összeilletek, akkor miért gondolta meg magát? Büszkeségi kérdést csinál belőle?
Persze, nem tagadom, hogy furcsa dolog, mondhatni szemétség a barát exnőjével kikezdeni, de ez tök rajtatok múlik...
2011. okt. 3. 10:39
3/26 anonim válasza:
Még sajnos nem tanultad meg, hogy egy igazi jó barátságnál nincs fontosabb! Nő akad majd, jön-megy!Barátot nehéz szerezni, pláne igazit!
2011. okt. 3. 10:39
4/26 anonim válasza:
"szemétség a barát exnőjével kikezdeni"
Miért is?
Hiszen EXnője
2011. okt. 3. 10:42
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és hogy elolvastátok a hosszú szöveget.A barátság az télleg fontos és én is tudom,csak közben a barátnőmmel is nagyon jó barátságba keveredtem.És az zavar,hogy a barátom egyszer ezt mondta,aztán meg azt :S
És már télleg arra megy ki a játék,hogy a bnője,nehogy boldog legyen velem :S Mert a barátomnak meg fontosabb volt a pia,fű,barátok stb... Én meg a bnőm meg lelkisebbek vagyunk és tudom,hogy nem egy pár hónapos kapcsolat lenne belőle :(
2011. okt. 3. 10:43
6/26 Smartguy86 válasza:
Exnője, de ez azt jelenti, hogy a kettőjük kapcsolata valamiért nem működött. Aztán jön a legjobb barátod és megmutatja, hogy kellett volna? Ezért mondom, hogy ha büszkeségi kérdést csinálnak belőle, akkor nem veszi ki jól magát a dolog. Másfelől meg bántó lehet a barátnak, hogy azt, akit valaha talán szeretett, most a legjobb barátja karjaiban látja.
2011. okt. 3. 10:45
7/26 anonim válasza:
Smartguy te egy farok vagy.
2011. okt. 3. 10:47
8/26 A kérdező kommentje:
Nem szerette igazán,csak az elején,csak a sexre kellett neki és annyi rosszat kapott tőle a végén,hogy rossz volt nézni :S Végig nekünk panaszkodott,a barátainak,hogy holnap vele kell lennie stb.. Meg eljött hozzá a csaj,hogy ottaludjon,csaj meg ott gépezett náluk,ő meg velünk volt inkább kint és hajnali 4kor tolta haza a képét :D
2011. okt. 3. 10:47
9/26 Smartguy86 válasza:
10:47 - Köszönöm az elismerő szavakat :D
2011. okt. 3. 10:49
10/26 A kérdező kommentje:
Smartguy,nem baj ha oltasz,legalább elmondod a véleményed :) 10:47-es ne mocskolódjunk :)
Smart csak úgy kérdem a véleményed,hogy az is érdekes,hogy csak azután kezdte el jobban érdekelni a barátom a téma,amikor látta,hogy a csaj összejönne velem :S Szóval nem is volt érte oda.Meg mondom,akkor még azt osztotta,hogy jöjjek vele össze nyugodtan :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!