Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátom barátnője! Tabu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szlobi kérdése:

Legjobb barátom barátnője! Tabu?

Figyelt kérdés
Sziasztok,egy 20 éves srác vagyok,akinek megtetszett az egyik fontos barátom barátnője.2év 4hónapot voltak együtt,de ebből kb az utolsó másfél év szenvedés volt nekik,mert a barátom nem foglalkozott vele,minden más fontosabb volt neki.Én meg közben barátságot kötöttem a csajjal és rájöttünk,hogy a barátommal ellentétben,velem nagyon egy hullámhosszon van.Mert nagyon összeillünk és nagyon jól elvagyunk.Már szakítottak és mondta barátom,hogy jöjjek össze vele,mert összeillünk.Aztán elkezdtem a csajjal komolyabbra fordítani a dolgot,erre a barátom meg meggondolta magát és a következő kérdés elé állított.Vagy őt választom mint barát,vagy az exével járok.De én már kezdem azt hinni,hogy csak arra megy ki a játék,hogy nehogy boldogok legyünk a volt barátnőjével.Ti kit választanátok?Esetleg egy tipp,hogy mind2ővel jóban legyek?Nem akartam innen kérni segítséget,csak már annyit agyalok a témán :/ Kérlek írjatok tippeket
2011. okt. 3. 10:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
29%

Bocs az előadásmódomért!Néha szereted picit drasztikus lenni...Nos igen gerinctelenség lehetett az is amit a csajjal csináltak,de miért is?Biztos megvolt rá az oka hogy így viselkedjen vele ha meg nem akkor lehúzhatja magát az embered a wc-ben...Mennyit is voltak együtt?2 és fél évet majdnem...Ha nem éreztek egymás iránt semmit akkor minek voltak együtt?

te megszegtél egy bizonyos törvényt még ha jogos is!

Akármerre is mész valakit ott hagysz!!!Nem úszod meg döntés nélkül!Neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb!Ha a nőt feleségül vennéd mert annyira szereted akkor válasszd a csajt,de ha nem akkor ezen nem is kéne gondolkodnod!!!Sfej! :)

2011. okt. 3. 14:05
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

14:05

Milyen törvényt te durung?

2011. okt. 3. 14:09
 23/26 anonim ***** válasza:
38%

Tudod van a tesók kódexe ,amiben le vannak írva törvények! :)

És nem vagyok durung!Te másik sfej!

Ezek íratlan szabályok amiket minden normális ember tud!

2011. okt. 3. 14:14
 24/26 A kérdező kommentje:
Hát a barátomnak már csak sexre kellett,barátnőm meg a megszokás miatt nem hagyta ott.Nem tudom mi legyen,szeretem ezt a lányt :S Ha barátom rákérdez,akkor meg nem fogok hazudni,azt tanította az élet,hogy az érzéseimért ne kérjek bocsánatot :S
2011. okt. 3. 14:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tanulj meg hazudni!És akkor egy ideig happyend....

Vagy választasz vagy hazudsz!Ezt teheted!

2011. okt. 3. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

Te, hagyd a francba a haverodat, nem barátod. Jöjjetek össze a csajjal, de azt ne várd, hogy köszönjön is utána a "barátod". Velem is játszották már el ezt, legszívesebben pofánb@sztam volna a csávót, de én még tekintettel voltam arra, hogy haverok voltunk évekig. A csajjal (exem) pár napot hülyültek, én lesz@rom ezek után mind a kettőt...

Mindkettőt nem tudod majd megtartani, de ha gerinces ember akarsz lenni hagyd a csajt. Ja és neked AHHOZ SEMMI KÖZÖD MIT CSINÁLTAK ŐK KETTEN, miért szivatta és effélék!

2012. febr. 7. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!