Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom barátnője! Tabu?
Nyilván 49%-nak írtam :)
Én nem minősítelek, mert nem ismerem a teljes történetet. Azt csak általánosságban mondom, hogy szemétség a barát volt nőjével kezdeni, de persze egy adott helyzet ezt átrendezheti.
Pl nálatok: az annyit jelent, hogy a barátodnak b@ssza a csőrét, hogy te jobb szerető vagy nála. Szerintem ennyi van a dologban. Előtte azt mondta, vidd, ha akarod, neki nem kell. Aztán a csaj visszajelzett, hogy hű, te aztán sokkal jobb vagy, erre barátodnak piszkálja a büszkeségét, hogy te jobb lehetsz nála.
Mellesleg: barátod elég nagy tapló lehet. Hogy lehettek olyan jó barátok, ha ennyire különböztök? Nem kéne kicsit rászólnod? :)
10:49
Szivesen. :D
De most komolyan valaki azért ne legyen boldog mert a lány a haverjának volt a barátnője?
"Jöjj össze a csajjal, és ne mondd el a barátodnak... Jobb ötletem nincs. Majd az esküvőre meghívjátok."
Neked semilyen ötleted nincsXD Lehet, hogy szakítottak már, de lesz még meglepi, ha a srác komolyan gondolja. Én azt mondanám a lánynak és a barátnak, hogy oldjátok meg a közös dolgotokat. Nem jönnék össze vele. A földön több millió nő él és több százzal találkozok ebből akkor miért pont ő kell? Unatkozom és próblémát szeretnék? Nem. Van más nő is akivel egy hullámhosszon lehetek. Meg ilyenkor az ellentétek nem vonzák egymást? Nem látom értelmét egy barátságot tönkre tenni egy nőért:S A nő is tud magának találni egy nap alatt 10 pasit is, ha szeretné:S Ha szeretitek a bonyadalmat és egy jó kis balhéra vagytok éhesek, meg szeretnétek köcsögök is lenni akkor adva van a lehetőség neked. Én azt mondom ne lépj ebbe bele. Keress más hullámhosszú nőt!
Gerinctelenség volt ez Tőled!!!
Tudhatnád, ha van egy barátod annak a nője meg az exe mindig tabu marad!!!Még ha engedélyt is ad akkor is!!!
Szerintem ,mivel ezt már megtetted,így sosem lesz a régi a barátságotok,így válaszd a csajt SEGFEJ!!!
Hát én kockára tettem egy nagyon jó barátságomat egy lány miatt, akibe mind én, mind a barátom szerelmes voltunk. A csaj rájött 3 hónap után, hogy mégsem olyan srácot akar, mint én, így ott voltam a legjobb barátom és csaj nélkül.
Osztálytársak voltunk és 1 évig nem szóltunk egymáshoz, szó szerint véve. Majd egy buliban beszélgettünk, biztosított róla, hogy nincs semmi gond, megbocsátott.
DE VANNAK OLYAN SEBEK, AMIK SOSEM GYÓGYULNAK BE, MINDIG OTT LESZNEK A MÉLYBEN, ÉS MEGMÉRGEZIK A KAPCSOLATOT.
Így okos legyél, mit választasz. Nődből sok lehet, barátból viszont nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!