Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátom barátnője! Tabu?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szlobi kérdése:

Legjobb barátom barátnője! Tabu?

Figyelt kérdés
Sziasztok,egy 20 éves srác vagyok,akinek megtetszett az egyik fontos barátom barátnője.2év 4hónapot voltak együtt,de ebből kb az utolsó másfél év szenvedés volt nekik,mert a barátom nem foglalkozott vele,minden más fontosabb volt neki.Én meg közben barátságot kötöttem a csajjal és rájöttünk,hogy a barátommal ellentétben,velem nagyon egy hullámhosszon van.Mert nagyon összeillünk és nagyon jól elvagyunk.Már szakítottak és mondta barátom,hogy jöjjek össze vele,mert összeillünk.Aztán elkezdtem a csajjal komolyabbra fordítani a dolgot,erre a barátom meg meggondolta magát és a következő kérdés elé állított.Vagy őt választom mint barát,vagy az exével járok.De én már kezdem azt hinni,hogy csak arra megy ki a játék,hogy nehogy boldogok legyünk a volt barátnőjével.Ti kit választanátok?Esetleg egy tipp,hogy mind2ővel jóban legyek?Nem akartam innen kérni segítséget,csak már annyit agyalok a témán :/ Kérlek írjatok tippeket
2011. okt. 3. 10:34
1 2 3
 11/26 Smartguy86 ***** válasza:

Nyilván 49%-nak írtam :)

Én nem minősítelek, mert nem ismerem a teljes történetet. Azt csak általánosságban mondom, hogy szemétség a barát volt nőjével kezdeni, de persze egy adott helyzet ezt átrendezheti.

Pl nálatok: az annyit jelent, hogy a barátodnak b@ssza a csőrét, hogy te jobb szerető vagy nála. Szerintem ennyi van a dologban. Előtte azt mondta, vidd, ha akarod, neki nem kell. Aztán a csaj visszajelzett, hogy hű, te aztán sokkal jobb vagy, erre barátodnak piszkálja a büszkeségét, hogy te jobb lehetsz nála.

Mellesleg: barátod elég nagy tapló lehet. Hogy lehettek olyan jó barátok, ha ennyire különböztök? Nem kéne kicsit rászólnod? :)

2011. okt. 3. 10:53
 12/26 anonim ***** válasza:

10:49

Szivesen. :D

De most komolyan valaki azért ne legyen boldog mert a lány a haverjának volt a barátnője?

2011. okt. 3. 10:54
 13/26 Smartguy86 ***** válasza:
10:54 - Hát de én nem ezt mondtam az első válaszomban? De azt is mondtam, hogy ha a barátság olyan régi és mély, akkor nem biztos, hogy megéri szarakodni egy csaj miatt, akit lehet utána dobni is fog. Ha komolyan gondolja a lányt, akkor miért ne? De egyébként paraszt dolog.
2011. okt. 3. 10:56
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :$ Gondolkodok rajtuk,más is írjon,ha van véleménye
2011. okt. 3. 11:01
 15/26 anonim ***** válasza:

"Jöjj össze a csajjal, és ne mondd el a barátodnak... Jobb ötletem nincs. Majd az esküvőre meghívjátok."

Neked semilyen ötleted nincsXD Lehet, hogy szakítottak már, de lesz még meglepi, ha a srác komolyan gondolja. Én azt mondanám a lánynak és a barátnak, hogy oldjátok meg a közös dolgotokat. Nem jönnék össze vele. A földön több millió nő él és több százzal találkozok ebből akkor miért pont ő kell? Unatkozom és próblémát szeretnék? Nem. Van más nő is akivel egy hullámhosszon lehetek. Meg ilyenkor az ellentétek nem vonzák egymást? Nem látom értelmét egy barátságot tönkre tenni egy nőért:S A nő is tud magának találni egy nap alatt 10 pasit is, ha szeretné:S Ha szeretitek a bonyadalmat és egy jó kis balhéra vagytok éhesek, meg szeretnétek köcsögök is lenni akkor adva van a lehetőség neked. Én azt mondom ne lépj ebbe bele. Keress más hullámhosszú nőt!

2011. okt. 3. 11:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszod.A csajnál is van legalább 20 jelentkező és én is nemrég léptem ki egy kapcsolatból és nekem is van más lehetőségem.Azonban ez a mai generáció nem épp olyan mint a fent említett lány.Nem egy olcsó kurv@,mint a többi.Emiatt is becsülöm annyira,hogy elgondolkodok azon,hogy érne-e ennyit a dolog.
2011. okt. 3. 11:11
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

Gerinctelenség volt ez Tőled!!!

Tudhatnád, ha van egy barátod annak a nője meg az exe mindig tabu marad!!!Még ha engedélyt is ad akkor is!!!

Szerintem ,mivel ezt már megtetted,így sosem lesz a régi a barátságotok,így válaszd a csajt SEGFEJ!!!

2011. okt. 3. 11:49
 18/26 A kérdező kommentje:
És az nem volt gerinctelenség,amit a csajjal csinált? Hogy kihasználta? :) addig meg nem csináltam semmit amíg jártak,utána is csak annyit,amennyi a barátom engedett.De köszönöm a véleményed,máskor szebben ha kérhetem :)
2011. okt. 3. 12:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Hát én kockára tettem egy nagyon jó barátságomat egy lány miatt, akibe mind én, mind a barátom szerelmes voltunk. A csaj rájött 3 hónap után, hogy mégsem olyan srácot akar, mint én, így ott voltam a legjobb barátom és csaj nélkül.

Osztálytársak voltunk és 1 évig nem szóltunk egymáshoz, szó szerint véve. Majd egy buliban beszélgettünk, biztosított róla, hogy nincs semmi gond, megbocsátott.

DE VANNAK OLYAN SEBEK, AMIK SOSEM GYÓGYULNAK BE, MINDIG OTT LESZNEK A MÉLYBEN, ÉS MEGMÉRGEZIK A KAPCSOLATOT.

Így okos legyél, mit választasz. Nődből sok lehet, barátból viszont nagyon kevés.

2011. okt. 3. 12:33
 20/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,már csak azt kell eldöntenem,hogy a barátom télleg a barátom-e.Meg sztem hagyok kis időt a dolognak,1-2 hónapot,amíg megnyugszik és utána visszatérek a dologra,hátha végleg elfelejtette.jó lenne ha járhatnék a lánnyal és a barátom is megmaradna :/
2011. okt. 3. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!