Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett azzal az eszmével, hogy a barátunk párja, exe, családtagja tabu?
Kiderült, hogy az egyik barátnőm vacsorázni megy az exemmel. Állítólag csak barátok, amit nem tudok elhinni... Csak nekem furcsa ez? Mi lett a fent említett gondolattal? Felfújom, vagy Nektek is rosszul esne?
Huszon felül vagyunk mindhárman.
Köszi!
Ez nem egy eszme, mindenki úgy gondolkozik ahogy akar. Neked ez alap hát nem teszed. De másokat ne kényszíts semmire.
Amúgy egyet értek vele, mert ha te szakítasz vele akkor onnantól semmi közötök egymáshoz és mindenki azzal barátkozik akivel akar. Ha például ő lenne élete nagy szerelme akkor mondjon le róla csak mert te jártál vele előtte?
Engem nem érdekel kivel jár az exem.
Kedves Második!
Nem tudom, én talán a tesómon annyira nem akadnék ki, de szerintem mielőtt bármit lépsz, beszélj a haveroddal, hogy ő mit gondol erről! :)
Kedves Hellhound!
Részben egyetértek Veled, csak nekem furcsa lesz (ha tényleg az van amire gondolok), hogy amikor együtt bulizunk a barátainkkal, akkor végignézhetem, ahogy enyelegnek, másrészt meg a lányzó majd nekem jön mesélni a gondjaikat??
Tudom, most kicsit előreszaladtam, de szerintem pont az ilyenek miatt találták ki ezt a tabu-dolgot.
Ettől függetlenül, elfogadom a véleményed, és alapesetben engem sem érdekel, hogy kivel jár. Csak ez így kicsit fura.
Amúgy a csaj élete szerelme egy nős-gyerekes pasi, és azt hiszem ezzel mindent el is mondtam róla... :S
Kedves 15:07-es!
Még csak az kéne :D :D Örülök, hogy vége lett, és pont ezért nem szeretném újra a társaságban látni, meg hallani a kis dolgairól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!