Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátja tabu? Fiúk válaszát kérném elsősorban.
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 18:32
1/7 anonim válasza:
Furán tetted föl a kérdést, de engem nem érdekelnek a barátnőm ex-palijai és nem is akarok hallani róluk (ha erre gondolsz). A fiúk utálják ezeket hallgatni.
2/7 nielindi válasza:
az exed barátjával ne akarj kikezdeni szerintem...
3/7 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogy összejönni az ex egy barátjával. az gáz? mert végülis nem szeretném bántani az exet, de a barátja nagyon bejön:)
2011. aug. 27. 18:37
4/7 anonim válasza:
Háth ez szerintem eléggé rossz ötlet, mert az exednek biztos szarul fog esni...
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Már nem vagytok együtt az exeddel , semmi köze hozzá, hogy kivel vagy, hiszen vele már vége. Ha jóban vagytok akkor problémásabb, de biztos megérti, főleg ha nem fiatalokról van szó, hiszen 20 felett már felfogja az illető, hogy b@romság emiatt hisztizni.
6/7 anonim válasza:
nem tudom én nem örülnék, ha a legjobb barátnőm az exemmel összejönne. pipa lennék és k*rvára bökné a csőrömet és a barátságunk is kicsit sérülne, de nagyon nehezen elfogadnám...
7/7 anonim válasza:
Hát szerintem összejöhetsz vele, valóban nincs hozzá köze már, főleg (!) ha az exed szakított veled, és nem te vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!