Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MELEG TÉMA! Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MELEG TÉMA! Mit tennétek a helyemben, ha ennyire féltékeny lenne a párotok?

Figyelt kérdés

Szinte mindig megnézi a telefonom, az fb-t, levelezéseimet és ez kicsit zavar már. Nincs titkolni valóm, mert sohasem csaltam meg és nem is fogom, mert szeretem. De már sokszor a barátaimra is féltékeny, ha találkozunk. Azt kell tudni rólam, hogy duci srác vagyok, a párom sportos. Vannak elég helyes srác ismerőseim, de 90%-a heteró, tehát alapból nem történne ott semmi sem, a többinél meg azért nem, mert szeretem a párom.

Szinte megfolyt már a féltékenykedésével.

Kérlek csak akkor írj, ha nem zavar ha meleg témában kell hozzászólj. Nem szeretnék "hülye hozzászólásokat" olvasgatni...

2013. jún. 27. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Talán ha e-mailben íratod meg egy barátoddal, milyen őrült ez a viselkedés, figyelni fog.
2013. jún. 29. 21:29
 12/15 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... de néha már nagyon magam alatt vagyok :(
2013. jún. 30. 00:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el :(

Az emberek sajnos hajlamosak a féltékenységre :(

Beszéld meg vele mielőtt ez mind összegyülemlik benne.

Azért szerintem bíznia kellene benned.

Ilyet hogy mindenhez tudja n kódodat, azért azt bátran kijelentheted hogy nem bízik benned.

Remélem megérti :)

És élitek tovább azt a boldog párkapcsolatotokat :)

2013. júl. 2. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Neked is meg kell húznod a határokat.
2013. júl. 2. 21:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy látszik, hogy lehet hamarosan vége lesz a kapcsolatomnak... talán jobb is lesz, hogy most terveztem el, hogy Bp-re költözöm...
2013. júl. 3. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!