Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan becézhetném a barátom?
Figyelt kérdés
Én: 14/L
A fiú: 15/L
Ô a legjobb barátom és szerelmem egyben.. Bármirôl tudok vele beszélni, és nagyon szeret engem, én is ôt. Szoktuk becézgetni egymást, és én vagyok az egyetlen lány, akivel ennyit törôdik (pedig lenne neki kivel) én pedig csak vele. Ezektôl függetlenül nem járunk.. Legutoljára úgy köszönt el tôlem sms-ben, hogy ''szeretlek kicsim'' de nem tudtam, hogy erre én hogyan becézhetném, hogy ne legyen zavarba, ne bántsam meg, vagy ne kicsinyítsem le.. Nos? Ötletek? :/
2013. jún. 17. 11:45
11/26 A kérdező kommentje:
#10 nincs legtöbbôtökben semmi komolyság.. :D
2013. jún. 17. 11:54
12/26 anonim válasza:
van, csak szarrá unjuk magunkat, röhögni meg szeretünk :D
13/26 A kérdező kommentje:
Akkor is röhögnél, ha téged szólítana a barátnôd Cuncimókusnak .. ? xdd
2013. jún. 17. 11:56
14/26 anonim válasza:
ide az emberk 90%-a trollkodni a maradék 10%-on
16/26 A kérdező kommentje:
#15 okéy, de az te vagy :)) ez a fiú totál kiakadna szerintem.xdd Korod? O.o
2013. jún. 17. 12:00
18/26 A kérdező kommentje:
#17 és te hány éves vagy .. ? :D
2013. jún. 17. 12:02
20/26 A kérdező kommentje:
Jóól van 17évesek..itt 15évesrôl van szó.. :D
2013. jún. 17. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!