Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy a barátom végre elfogadja magát?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátomról lenne szó, mint a ketten 19 évesek vagyunk. Nagyon szeretem Őt, szeretnék mindent megadni neki, minden téren, csak Neki sajnos elég erős gátlásai vannak, magával szemben. Rondának, kövérnek tartja magát, pedig egyáltalán nem ronda, pláne nem kövér, normális testsúlya van. 7 hónapja együtt vagyunk, de sokszor elkeseredik, fél, hogy elveszít, mert szerinte én "túl jó nő" vagyok egy "ilyen b.lfaszhoz", de ez nem igaz, és elmondtam neki, százszor, ezerszer, hogy Neki sem kéne ennyire gyűlölnie magát, mert én elfogadom, és úgy szeretem Őt, ahogy van. Bár még nem szeretkeztünk, de én már próbáltam utalásokat tenni rá, vagy egyszer volt olyan is, hogy amikor nagyon megkívántam, szó szerint rámásztam, de nem történt semmi, mert elég szégyenlős..:) Sajnos Ő elég depresszív alkat, hajlamos néha önmagába roskadni, de mindig ott vagyok neki, bármit elmondhat, és tényleg mindet el is mond, a félelmeit, a gátlásait...Csak engem kicsit zavar, hogy ennyire gyűlöli magát, saját maga miatt nem képes ellazulni..Ötletek, hogy mivel oldhatnám a hangulatát?

2013. jún. 16. 21:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha már egy ilyen csodabarnátnő sem képes hatni rá, akkor nincs ötletem :/.
2013. jún. 16. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Mázlista pasid van szerintem, nekem is jól jönne ilyen pasi 25/L
2013. jún. 16. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Vagyis te vagy a mázlista, hogy ilyen pasid van :) 2 es voltam
2013. jún. 16. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Én meg ilyen barátnőt ! :)
2013. jún. 16. 22:02
 5/12 A kérdező kommentje:
:) Tényleg nagyon aranyosak vagytok, de sajnos a kérdésemre nem érkezett még egyetlen válasz sem :( Pl. Fiúk, ti mitől tudnátok ellazulni? Vagy:Lányok, ti mivel éritek el a pasitoknál az "oldott" hangulatot, ha feszült? Beszéltem már Vele erről, de mindig csak az volt, hogy "bennem van a hiba, nem benned", de szerintem ez a feszültség nem túl jó egyikünknek sem...:(
2013. jún. 16. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát ez a srác kifogta a saját "aranyhalát" ha tényleg őszintén írtad ki a kérdést.

Keresnetek kell valamit ami más irányba viszi a gondolkodását,de akkor is valószínű hogy ilyen színezete lesz a személyisége továbbra is.

Nálam az idő vált be,és az a tulajdonságom hogy képes vagyok megváltoztatni a gondolkodásom,vagyis lebontani az elmém néhány gátját.

Ha a barátod örökké ragaszkodni fog az eddigi sémájához/életfelfogásához akkor 10 pszihológus professzor kevés hogy jó irányba forduljon.

2013. jún. 16. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Én személy szerint pl. ellazulni a kedvenc zenéimre tudok nagyon jól,vagy ha olyan témában beszélgetek valakivel valamiről,amiben van tudásom,értek hozzá,ezáltal hosszadalmasan is belemerülök a mondandómba és ellazulok. :)

Bárcsak nekem is lenne egy hasonló barátnőm,mint amilyen te vagy. :)

22/F

2013. jún. 16. 22:14
 8/12 anonim ***** válasza:

25/L, miért mázlista a Kérdező? A legtöbb lány gyűlöli az ilyen tipusú fickókat, óriási a szerencséje, hogy ilyen barátnője van.

Kérdező! Nézesd meg vele a Túl jó nő a csajom! című filmet! Az pont erről szól.

2013. jún. 16. 22:34
 9/12 anonim válasza:
csak SZERESD! önmagáért!:)
2013. jún. 16. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Sportoljon valamit (esetleg kondi) ha már kövérnek érzi magát.

Attól lenne önbizalma. :)

2013. jún. 16. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!