Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a barátom végre elfogadja magát?
Hát ez a srác kifogta a saját "aranyhalát" ha tényleg őszintén írtad ki a kérdést.
Keresnetek kell valamit ami más irányba viszi a gondolkodását,de akkor is valószínű hogy ilyen színezete lesz a személyisége továbbra is.
Nálam az idő vált be,és az a tulajdonságom hogy képes vagyok megváltoztatni a gondolkodásom,vagyis lebontani az elmém néhány gátját.
Ha a barátod örökké ragaszkodni fog az eddigi sémájához/életfelfogásához akkor 10 pszihológus professzor kevés hogy jó irányba forduljon.
Én személy szerint pl. ellazulni a kedvenc zenéimre tudok nagyon jól,vagy ha olyan témában beszélgetek valakivel valamiről,amiben van tudásom,értek hozzá,ezáltal hosszadalmasan is belemerülök a mondandómba és ellazulok. :)
Bárcsak nekem is lenne egy hasonló barátnőm,mint amilyen te vagy. :)
22/F
25/L, miért mázlista a Kérdező? A legtöbb lány gyűlöli az ilyen tipusú fickókat, óriási a szerencséje, hogy ilyen barátnője van.
Kérdező! Nézesd meg vele a Túl jó nő a csajom! című filmet! Az pont erről szól.
Sportoljon valamit (esetleg kondi) ha már kövérnek érzi magát.
Attól lenne önbizalma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!