Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a barátom végre elfogadja magát?
Nálunk ugyan ez van, csak én vagyok a "depresszív önutáló".
Nekem igazából az segített sokat, hogy a barátom mindig, hónapokon át éreztette és mondta nekem, mennyire jó nő vagyok, meg kívánatos stb stb.
Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de szerintem folytasd, amit most, légy kitartó, egy idő után szerintem ha látja, hogy vele maradsz, hogy ő kell neked, lépésről lépésre egyre kevésbé fogja magát utálni. Nekem kb fél/háromnegyed évbe telt. Nagyon sokat köszönhetek a páromnak, teljesen másképp látom magam azóta. Kitartónak kell lenni :))
19/L
Elég komoly önértékelési problémái vannak barátodnak, kíváncsi vagyok, hogyan jöttetek össze, mert biztosra veszem, hogy nem ő kezdeményezett! :)
A kérdésedre válaszolva: Hosszútávon csak is a megértő hozzáállás segít amivel úgy látom nincs gond, mert tényleg szereted, dícsérd meg időnként, hogy jól néz ki, stb.
Rövidtávon, hogy végre legyen köztetek szex is ajánlom iszogassatok előtte kicsit, hogy ellazuljon, feloldódjanak a gátlásai.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!