Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy a barátom végre elfogadja magát?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátomról lenne szó, mint a ketten 19 évesek vagyunk. Nagyon szeretem Őt, szeretnék mindent megadni neki, minden téren, csak Neki sajnos elég erős gátlásai vannak, magával szemben. Rondának, kövérnek tartja magát, pedig egyáltalán nem ronda, pláne nem kövér, normális testsúlya van. 7 hónapja együtt vagyunk, de sokszor elkeseredik, fél, hogy elveszít, mert szerinte én "túl jó nő" vagyok egy "ilyen b.lfaszhoz", de ez nem igaz, és elmondtam neki, százszor, ezerszer, hogy Neki sem kéne ennyire gyűlölnie magát, mert én elfogadom, és úgy szeretem Őt, ahogy van. Bár még nem szeretkeztünk, de én már próbáltam utalásokat tenni rá, vagy egyszer volt olyan is, hogy amikor nagyon megkívántam, szó szerint rámásztam, de nem történt semmi, mert elég szégyenlős..:) Sajnos Ő elég depresszív alkat, hajlamos néha önmagába roskadni, de mindig ott vagyok neki, bármit elmondhat, és tényleg mindet el is mond, a félelmeit, a gátlásait...Csak engem kicsit zavar, hogy ennyire gyűlöli magát, saját maga miatt nem képes ellazulni..Ötletek, hogy mivel oldhatnám a hangulatát?

2013. jún. 16. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ez van, csak én vagyok a "depresszív önutáló".

Nekem igazából az segített sokat, hogy a barátom mindig, hónapokon át éreztette és mondta nekem, mennyire jó nő vagyok, meg kívánatos stb stb.

Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de szerintem folytasd, amit most, légy kitartó, egy idő után szerintem ha látja, hogy vele maradsz, hogy ő kell neked, lépésről lépésre egyre kevésbé fogja magát utálni. Nekem kb fél/háromnegyed évbe telt. Nagyon sokat köszönhetek a páromnak, teljesen másképp látom magam azóta. Kitartónak kell lenni :))

19/L

2013. jún. 16. 23:05
 12/12 kolosszus22 ***** válasza:

Elég komoly önértékelési problémái vannak barátodnak, kíváncsi vagyok, hogyan jöttetek össze, mert biztosra veszem, hogy nem ő kezdeményezett! :)

A kérdésedre válaszolva: Hosszútávon csak is a megértő hozzáállás segít amivel úgy látom nincs gond, mert tényleg szereted, dícsérd meg időnként, hogy jól néz ki, stb.

Rövidtávon, hogy végre legyen köztetek szex is ajánlom iszogassatok előtte kicsit, hogy ellazuljon, feloldódjanak a gátlásai.

26F

2013. jún. 16. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!