Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja / mondja ezt a baratom?
Egyutt lakom a baratommal 9 honapja, es ha beszelek vele, hogy 1-2 dologban valtozhatna , meg segithetne akkor meghalgat. Latom a valtozast par napig es ennyi .. utana megprobalok vele ujra beszelni, hogy az a par nap tokeletes volt, de elmult . Erre o kirobban es igen igen tudom , hogy egy szornyu ember vagyok. Tudom , hhogy en vagyok a legrosszabb. Menj keress valaki mast aki jobb nalam.
Ezt en nagyon nem ertem.. :/ nem kerek tole sokat. Csak osszee koltoztunk en a sulit befejeztem pont akkor es nem dolgoztam masfel honapig mert nem talatam semmit. Igy nem volt bajom azzal, hogy egyedul takaritottam, bevasaroltam mert mas dolgom nagyon nem volt. De aztan szerencsere talaltam munkat de a dolgok maradtak ugyan ugy. O dolgozik en is de aztan munka utan vagy amikor szabadnapos vagyok en fozok , mosok , takaritok plusz 5 bol 3 szor egyedul vasaroolok be.. es csak arra kertem , hogy segitsen egy kicsit.. legalabb csak maga utan. Pakoljon ossze egy picit, mert mar azi is nagy segitseg lenne. Es akkor ezt meg teszi egy par napig utana meg megint semmi. Es akkor megint probalok beszelni vele, es akkor jon ez a duma. Hat en nem ertem. :/
Valószínűleg eddig is volt neki valaki, aki ezt megcsinálta utána, ha más nem, akkor az anyukája.
Amíg látja azt, hogy ezt Te megcsinálod utána, akkor nem fog változni ezügyben.
Ő ezt úgy fogja fel, hogy meg akarod változtatni, és ez nem tetszik neki.
Biztos van olyan férfi, aki maga után rendet tart, pl én is ilyen vagyok, nekem egyik szülőm volt olyan, hogy simán elnézte, ha szemétdombban élt. Talán ezért lettem ilyen. Pszichológia...
Nem volt o ilyen.. mielott ossze koltoztunk o mar reges regen egyedul lakott.. es nekem az azert fontos , hogy mennyire tartja maga korul a dolgokat rendben.. igy a 2 randin egy nagyon kozeli helyet kerestem az o lakasahoz.. es mikozben setaltunk megkertem , hogy menjunk fel hozza mert hogy.. ( kivancsi voltam ,, hogy igy varatlanban milyen a lakasa) szep rend volt.. utana is barmikor ott aludtam rend volt.. es miutan ossze koltoztunk egy par hetig rendbe tartotta maga korul a dolgokat.. vissza valtozhat ez meg? Es hogyan? :/
Plusz a masik , hogy ez a duma neki.. tudom , hogy en vagyok a legrosszabb legszornyubb. Keress mas pasit.. ezt miert mondja? Nem akarom , hogy igy erezzen :(
Persze nem tokeletes ugy ahogy en sem.. de miutan ossze koltoztunk ha o megkert valamire vagy elmondta , hogy mi nem tetszik, en tudtam rola normalisan beszelni..
Ertehto.. :/ de mindenki "igy" mukodik? Ugy ertem, hogy en kerem a szunetet es ha majd vissza akarnek menni vagy valami akkor meg majd o rug belem es mondja azt , hogy nem, ne gyere vissza..
Tehat ezek a szunet dolgok balul is elsulhetnek..
akkor minek jöttél vele össze és minek van veled? nem hozzád való akkor..
ha szeret úgyis utánad megy..ha meg nem feleslegesen szerettél bele és csak az időd pocsékolod, de felőlem azt csinálsz amit akarsz, gondolkozz el rajta minek vagy vele? szeret ő téged?akarod te ezt? nem gondolod felesleges ha meg b@szik besegíteni magyarán mondva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!