Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Miért csinálja ezt a volt barátom?
Miután szakítottunk, egy ideig nem találkoztunk. Szeptemberben összefutottunk egy bulin, ahol mindkettőnket elkapott a hév és együtt töltöttük az éjszakát. Én azt hittem, újra együtt leszünk, de nem így történt, sőt, nagyon megbántott, de ezt most nem részletezném. Ennyit az előzményekről röviden.
Most újra találkoztunk, és elmondta, hogy mennyire sajnálja, ami törtènt, sőt, szidta magát és állítólag még mindig nem bír kiverni a fejéből. Másnap írt, én válaszoltam, és itt megállt a dolog. Azóta nem keresett. Nem tudom mire vélni a dolgot. Talán ő sem tudja, mit akar? Segítsetek! 21/L
Egyszerűen nem tudja mit akar. Én szerintem ő azt akarná hogy nyitott kapcsolatba legyetek, mert nyilván nem tudjam még elviselni a kötődést és még élni akar. de ugyan akkor hiányzol is neki, és veled is akar lenni.
Szerintem hogy ne kínozd magad tovább ezzel üljetek le és alaposan beszéljétek át a dolgot, hogy ne legyen az hogy vársz, vársz és jobbnál jobb pasikat elküldesz magad elől akik lehet sokkal komolyabban gondolnák veled a dolgot, meg nehogy örökké a megbántás legyen.
Szerintem tisztázzátok a dolgokat minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!