Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud olyan személyiséggel barátnőt találni valaki, mint a barátom? Hogy működtök nők?
Mindenhol az van, hogy jó kiállással, jó csajozós dumával, határozottsággal, lehet barátnőt találni.
Na most barátom összejött egy elég jó nővel a fiú nem egy szépség, de ezt ő is tudja. Viszont egész más, mint a férfi átlag, csendes, szemüveges, egyáltalán nem csajozós típus, olyan kis aranyos, én úgy tudtam pont ilyen pasik nem jönnek be a nőknek, teljesen ellentét a mai trendnek, ..talán az egyéniség miatt, hogy más ...mi lehet az oka?
Kösz a képet :D
Esélytelen hogy ennek a srácnak "jó" nője legyen :)
Milyen alapon ítéltek meg másokat?
És mit irigykedtek? Úsgyi csajozni! És ne másokat köpködjetek!
Kösz a képet megint,így legalább pontosabb véleményt lehet írni
A csaj szerintem átlagosan néz ki,még kenceficékkel együtt is.Rendes csajnak néz ki,a srác mázlista hogy összejöhetett vele.Előfordulnak olyan átlagos csajok akik összejönnek bűnronda pasikkal mert ők nem felszínesek
Lehet hogy van pénze.
Tudsz képet mutatni nekem is kiváncsi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!