Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy működtök? Ha veszekszünk veletek, akkor nem fogjátok fel, hogy megbántottátok a párotok, de ha csak szomorúak vagyunk, és nem veszekszünk, akkor bocsánatot kértek?
Páromnál is tapasztaltam, hogy ha kiakadok, akkor nem fogja fel, hogy mennyire fáj, amit tett, pedig nekem volt igazam, és önző módon viselkedett, ezt mások is igazolták.
Ezek szerint, ha nem kiakadnék, hanem bűntudatot keltenék benne, akkor jobban figyelné az érzéseim?
Tudod hogyha valaki ordibál veled akkor inkább védekezel ellene ,de ha látod ,hogy szomorú a barátod akkor megvigasztalod mert látod ,hogy nagyon fáj neki.
Egy pl:
Ha az anyuka ordít a gyerekkel akkor a gyermek le sem tojja.
De ,hogyha szépen megbeszélik a gyerek felfogja és legközelebb jól csinálja amit elszúrt.
Persze tudom néha olyan ideges az ember ,hogy muszáj ordítani:(
Párom 22 éves, és nem igazán mutatja ki az érzéseit. De eddig soha nem látta be, hogy megbántott engem, rám sosincs tekintettel, de én legyek rá.
Hogy érjem el, hogy rám is tekintettel legyen?
jajj lányok! fáj a fejem már most, ez az a fajta úgynevezett "női" kifordított logika, amiatt egyes, egyszerűbb, primitívebb férfiak azt se tudják mi merre hány óra...
a bűntudat keltéssel nem mész semmire, esetek nagy részében csak felbosszantod még jobban,
mi lenne, hogyha valami fáj és megbántott a párod, akkor nem veszekednél vele, és nem elkezdenél szitkozódni, és nem fel emelt hangnemmel beszélni, hanem úgy viselkedni mint akit megbántottak, mert tudjátok akit megbántottak, annak az első ismérve, hogy SZOMORÚ! a bánatos szóból ered a dolog, remélem mindenkinek leesik
pont ezért kérnek bocsánatot a férfiak amikor szomorú vagy, mert akkor logika szerint, megbántottak, nem de?
ez persze a legegyszerűbb gondolatmenet szerint helyes megoldás! azt is vedd észre, hogy azért veszekszel a legtöbbször, mert a büszkeséged erre ösztönöz!
ezek után ne várd el, hogy a párod ne ugyanígy reagáljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!