Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom lassan elfüvezi az agyát is és ezért a mi kapcsolatunk is romlik?
Figyelt kérdés
Már hetek óta tart hogy hetente 2-szer plusz hétvégén betép a haverjaival és nem 0,3g-osra kell gondolni, hanem sokkal nagyobb adagra. Én nagyon szeretem meg minden de elég ebből hogy egy nap váltunk 5 mondatot és rohan a haverokhoz. Úgy tudom túlzott függőség nem alakulhat ki de félek hogy mégis. Mit tegyek? 17lány2013. márc. 9. 18:57
1/19 anonim válasza:
szakíts vele.. te is látod, hogy semmi értelme egy drogossal együtt lenned
2/19 fospuska válasza:
mondd el neki ugyanezt és ha nincs változás,küldd el. magától nem fog megváltozni.
3/19 anonim válasza:
Szakíts vele. Aki egyszer rászokik az elég nehezen tudja letenni, vagy ha nem akarsz vele szakítani akkor meg küld el elvonóra
4/19 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem szeretném elhagyni, 3éve járunk és a haverok belevitték a rosszba egyszerűen kötelességemnek érzem hogy valahogy kihúzzam a sz*rból :( de nem tudom hogy kellene
2013. márc. 9. 19:00
5/19 anonim válasza:
Hát... aki szenvedélybeteg, annak első szerelme a szenvedélye, tehát foglalt a szíve.
Itt érdeklődjél:
6/19 anonim válasza:
mindenképpen beszélj vele hogy ez nem folytatodhat tovább így.. esetleg hozd döntés elé hogy vagy te vagy a fű..de ha ugylátod hogy nem téged választana akkor probálj meg neki segíteni,mivel ez igenis függőség!
7/19 anonim válasza:
én ezt mondanám a helyedben: a barátaid meg a fű fontosabbak nálam? vagy ők vagy én!
8/19 anonim válasza:
nem fogod kihúzni nekem 3 évem és roppant sok energiám ment el egy el ilyenre javíthatatlan és csak rosszabb lesz,le fog húzni téged is,akár azt is kitalálja hogy kur@álkodj a pénzért ami neki kell
szíved szakad meg de szakíts amíg lehet!!!!!
9/19 anonim válasza:
Ősi dakota közmondás, hogy csak azon lehet segíteni, aki hagyja is magát. Ülj le vele beszélni, és ha nem hajlandó megváltozni, akkor hagyd a francba. Az nem a kötelességed, hogy saját magad is tönkretedd az ő érdekében. Nagyrészt rajta múlik, hogy meg akar-e változni. Ha nem, akkor minden hiába, és neked is rámegy az egészséged az egészre.
10/19 fospuska válasza:
az önfeláldozás szép dolog,de hosszú távon eléggé lelakja az embert. gondold át,megéri-e 17 évesen ilyesmivel nyűglődni... kicsit fiatalka vagy még az ekkora problémákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!