Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármas után megváltozott a kapcsolatunk a harmadikkal, mit lehet tenni?
hát én a te színvonaladra sem lennék büszke, amiért ilyeneket csinálsz...
Miért baj, ha megváltozott a 3.-al a kapcsolat? Semmi közöd hozzá ezek szerint. Az 1es személy a barátod...kész.
Vagy az van hogy ribanc lettél a 3. szemében, vagy pedig az hogy te szeretnél még jópár édeshármást, hogy mégnagyobb ribanc lehess :)
Lehet csak én vagyok ilyen maradi, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ha valakit igazán szeretek, azt megengedjem egy idegennek, hogy intim szinten köze legyen hozzá vagy akár én nyúljak máshoz a szerelmemen kívül...
Egyébként meg nem tudom mit csodálkozol kérdező. Megváltozott a kapcsolatotok, ezentúl minden más lesz vele kapcsolatban.
Naa! Így már mindjárt más a kép. És képben is vagyok.
Más kérdés, hogyha deréktól lefele béna, akkor hogy állt fel neki? Vagy ő csak nézte?
Kicsit zavaros a víz. De a 3. személynek így mostmár azt mondom hogy tetszel. Csak fél és nem akar köcsög lenni, lenyúlni, az 1es személytől. Röviden enni a helyzet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!