Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármas után megváltozott a kapcsolatunk a harmadikkal, mit lehet tenni?
Nemtudom aki nem próbálta, az mire föl ítélkezik.
Nálunk is volt hasonló, mi 20as éveink elején, a "választottam" pedig 30 fölött járt valamivel.
Az az illető rendesen tudta kezelni a dolgot később, utólag gondolom azért, mert elég érett volt.
Ha fiatalabb ez a pali, akkor lehet hogy tényleg nem volt elég érett egy ilyen eseményhez. Sztem nincs vele semmi, csak "zavarban" van, de majd elmúlik.
Am bírom az ilyen válaszokat amikből itt mindíg bőven akad.
Lehet csak én vagyok maradi - jelentése: ahogy én csinálom az a tökéletes, aki máshogy csinálja az szar, jövök , meg is mondom burkoltan, hogy azért magam előtt tovább tetszeleghessek.
Utolsó te is tiszta hülye vagy am. Az hogy maradi valaki az azt jelenti hogy ugy nevelkedett és azt is látta, hogy egy kapcsolat 2 emberből áll akik szeretik egymást. És nem magának akar tetszelegni csak az ő szemléletébe nemfér bele ez a dolog.
Én is maradi vagyok ilyen szinten mert én sem értem ezt a hármas dolgot. Teljesen idegenekkel még okés a dolog de akik szeretik egymást azoknak a fejükbe megse fordul, hogy legyen harmadik. Meg szerintem hatalmas esélye van h ezután megromlik a kapcsolat mivel mivan, ha a másikkal jobb volt a szex???? Veszekedésnél előjőhet h a másikkal jobb volt neked stb, stb
És nem magamnak akarok tetszelegni, csak voltam már szerelmes és tudom, hogy másra se tudtam nézni nemhogy bevegyem egy kis szexre.
Akkor tulajdonképpen nem is volt édeshármas?
Csak szexeltél a közeli baráttal és ő meg nézte?
Hány évesek vagytok?
Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!