Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fél éves ERAMSUS ösztöndíjat nyert. Hogy élheti túl a kapcsolatunk?
Hát, az én válaszom értelmes lesz, de nem hiszem, hogy tetszeni fog.
Én elég sok erasmusost ismertem, különböző nációkból, és azt kell, hogy mondjam, hogy igazából a tanuláshoz az egésznek köze nincs, csak a pia meg a buli. Nagyon leegyszerűsítve a dolgot, kb 30 erasmusosból, akit ismertem, olyan 20-nak volt otthon komoly kapcsoalta és 15 ennek ellenére megcsalta az otthon hagyott partnert, esetenként menyasszonyt. Ezzel nem ijesztgetni akarlak, ezek tények. Természetesen emebre válogatja. De nagyon nehéz kibírni, külhonban rengeteg új inger éri a diákokat, más kultúra, pörög az élet, "engedd el a hajamat" légkör. Szóval nehéz.
Ami a saját tapasztalatot illeti, nekem egyszer volt egy kialakulóban lévő kapcsolatom. 1-2 hónap után kiderült, hogy a srác kimegy erasmussal. Az előbbiek fényében jobbnak láttam, ha elengedem őt. Így is történt, pontot tettem a dolog végére, így már szabad emberként ment ki. Akiről én tudok, az min két csaj volt, akivel ott összejött. Az egyikkel azóta is 3 éves kapcsolatban él.
Nem akartalak elrettenteni, szerintem ha a kapcsolatotok elég megbízható és a szerelmetek elég erős, akkor ki lehet bírni. De nem lesz könnyű. Nagyon sajnállak és tiszta szívből kívánok sok-sok kitartást. :)
ezt az erasmus-t is mindenki megnyeri már...
én se azt hallottam róla, hogy tanulni kell hanem orrba szájba buliznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!