Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom lassan elfüvezi az agyát is és ezért a mi kapcsolatunk is romlik?

Figyelt kérdés
Már hetek óta tart hogy hetente 2-szer plusz hétvégén betép a haverjaival és nem 0,3g-osra kell gondolni, hanem sokkal nagyobb adagra. Én nagyon szeretem meg minden de elég ebből hogy egy nap váltunk 5 mondatot és rohan a haverokhoz. Úgy tudom túlzott függőség nem alakulhat ki de félek hogy mégis. Mit tegyek? 17lány

2013. márc. 9. 18:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:) valahogy úgy érzem lesz egy nagy veszekedésünk=/ de remélem minden jobb lesz
2013. márc. 9. 19:06
 12/19 anonim ***** válasza:
52%

a végén téged is belevinne ebbe az egészbe..kitudja mit csinálna:S

minél előbb szakítanod kéne vele:/

2013. márc. 9. 19:09
 13/19 A kérdező kommentje:
engem nem lehet ilyenekbe belevinni, egyszer kipróbáltam mert hát na egyszer élünk és tudom magamról hogy nálam mi milyen függőséget válthatna ki, ismerem már ennyire magam. de olyan rossz nézni h megváltozik napról napra és akaratán kivül a haverok miatt-.- úgy érzem pofonok fognak itt pár férfi arcon csattanni
2013. márc. 9. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Te csapod arcon saját magadat azzal,hogy mellette kínlódsz.Pedig nem érdemes,nekem elhiheted.
2013. márc. 9. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Az én volt barátom is ilyen volt, de valahogy sikerült rajta túltennem magam (mondjuk ő ivott is rendesen és nem csak füvezett). De utólag rájöttem, hogy hülye voltam és már az elején hagynom kellett volna az egészet :)
2013. márc. 9. 23:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Pár hét az még nem olyan sok idő. Lehet, hogy csak átmeneti állapot ez, és majd ráun nemsokára. Emiatt még nem kellene elhagynod szerintem. Attól hogy valaki pár hete füvezik, még messze nem drogos. Régebben ismertem egy embert, aki éveken keresztül szívta reggeltől estig, napi fél grammokat. Aztán egyszer csak megunta és abbahagyta. Azok a válaszolók, akik emiatt elásták a kapcsolatotokat, még a fű szagával se találkoztak életükben. A magyar emberek többsége tudatlan a fűvel kapcsolatban, ne hagyd hogy megtévesszenek.

Viszont ha a haverok fontosabbak mint te, az helytelen, ezért jogosan vagy bepöccenve. Követeld, hogy többet foglalkozzon veled, vagy le is út fel is út. De a fű miatt még korai aggódni, hidd el, én már sokat tapasztaltam erről.

30F

2013. márc. 11. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Na mi lett? Már késő lehet a tipp, de ha lehet ne menj át ilyen fűvet megszállottan üldöző mindentudóba. Ezt tuti csak ront a helyzeten, és a fű nem kellene hogy hatással legyen a kapcsolatra.

Mond neki hogy töltsön több időt veled, kevesebbet a haverokkal, de ne szekáld a fű miatt még plusszba mintha heroinista vagy alkoholista lenne. Ha nemet mond, hagyd ott, nem a fűvel van a baj, ha elvonóra küldenéd az sem mentené meg a kapcsolatot.

2013. márc. 24. 01:56
 18/19 A kérdező kommentje:

az lett az egészből hogy annyira megváltozott a fű hatására hogy áprilisban kidobott mondva hogy már nem szeret...:)

igy romlik el egy 3éves kapcsolat

2013. dec. 11. 19:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Biztos csak azon múlott. :)
2013. dec. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!