Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom lassan elfüvezi az agyát is és ezért a mi kapcsolatunk is romlik?
a végén téged is belevinne ebbe az egészbe..kitudja mit csinálna:S
minél előbb szakítanod kéne vele:/
Pár hét az még nem olyan sok idő. Lehet, hogy csak átmeneti állapot ez, és majd ráun nemsokára. Emiatt még nem kellene elhagynod szerintem. Attól hogy valaki pár hete füvezik, még messze nem drogos. Régebben ismertem egy embert, aki éveken keresztül szívta reggeltől estig, napi fél grammokat. Aztán egyszer csak megunta és abbahagyta. Azok a válaszolók, akik emiatt elásták a kapcsolatotokat, még a fű szagával se találkoztak életükben. A magyar emberek többsége tudatlan a fűvel kapcsolatban, ne hagyd hogy megtévesszenek.
Viszont ha a haverok fontosabbak mint te, az helytelen, ezért jogosan vagy bepöccenve. Követeld, hogy többet foglalkozzon veled, vagy le is út fel is út. De a fű miatt még korai aggódni, hidd el, én már sokat tapasztaltam erről.
30F
Na mi lett? Már késő lehet a tipp, de ha lehet ne menj át ilyen fűvet megszállottan üldöző mindentudóba. Ezt tuti csak ront a helyzeten, és a fű nem kellene hogy hatással legyen a kapcsolatra.
Mond neki hogy töltsön több időt veled, kevesebbet a haverokkal, de ne szekáld a fű miatt még plusszba mintha heroinista vagy alkoholista lenne. Ha nemet mond, hagyd ott, nem a fűvel van a baj, ha elvonóra küldenéd az sem mentené meg a kapcsolatot.
az lett az egészből hogy annyira megváltozott a fű hatására hogy áprilisban kidobott mondva hogy már nem szeret...:)
igy romlik el egy 3éves kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!