Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt barátom?! Rosszul esik neki?

Figyelt kérdés

A történet röviden annyi, hogy ő volt nekem az első nagy szerelem, majdnem 3évig jártunk. Januárban lett vége, mert kiderült, hogy megcsalt, hazudozott, hitegetett...aztán újra visszakönyörögte magát de még mindig ott volt neki az új barátnőcskéje... Szóval nagyon nagyot csalódtam benne. Mert már az eljegyzést, összeköltözést tervezgettük.

Azóta van egy barátom aki az exemnek is ismerőse vagyis "haverja"(ez azért erős túlzás) és azóta az exem minden ismerősömnek azt panaszolja, hogy mennyire ki van akadva meg elhord mindennek meg az új barátomat is szidja, h mekkora tapló...(mert én azok után amiket tett velem letiltottam mindenhonnan tehát engem nem tud keresni) Pedig én voltam az aki bármit megtett volna, csak hogy ne szakítsunk. És ő hagyott el másért szóval nem értem. Most ez ennyire rossz érzés lenne neki? Vagy csak a büszkeségét bántja?

Bocsi, ha kicsit kesze-kuszán fogalmaztam remélem érthető :) köszi előre is a válaszokat. 21L

2013. máj. 5. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen a büszkeség...NE törődj vele!!!
2013. máj. 5. 12:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Büszkeség.mert ha szeretne,nem a másikat ecsetelné,hanem megprobálná magát elcsititani,és ha szeret azzal együtt élni,hogy most mással is boldog lehetsz,vagy mutassa meg hogy igenis meg tud változni kettötökért.(ritka,de sikerülhet!)Igazi szerelem-szeretni csak önzöség nélkül lehet,senki se tulajdon..hidd el,tudom mit beszélek :)

19F

2013. máj. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!