Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a fiú barátom?
Figyelt kérdés
Kb.2 hónapja lettünk igen jóba.Olyan 3 hete mindennap beszélünk, csinálunk magunkról egymásnak képeket, mondja mennyire szép vagyok, hogy velem álmodott, sétálni voltunk, éjfélig chateltünk, ennek ellenére nem lett semmi köztünk, de nem is ez a baj, hanem hogy mostanába nem is ír, ha én írok, nincs téma, pedig látja hogy fent vagyok.Iyen már régebben volt egyszer, de ismét megtaláltuk egymást, és jobba lettünk mint azelőtt.De most megint ez van:/
Miért?Bevallom, szeretem, és ezért hiányzik ennyire, de csak barátok vagsunk:/
2013. márc. 26. 16:43
1/4 anonim válasza:
Le kellene ülni egymással szemben és egy kellemes beszélgetésben tisztázni, hogy ki mit akar!
2/4 anonim válasza:
Ne ronts el a barátságotokat szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
De én nem akarom elrontani azzal, hogy elmondjam, hogy mit érzek..(bár lehet nagy kockázat, de összejönne)..csak hogy újra olyan jóba legyünk mint régen:/
2013. márc. 26. 17:43
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet összejönne*
2013. márc. 26. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!