Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan hisztizik amiért nem szedek fogamzásgátlót. Miért nem lehet megérteni, hogy nem fogok soha?
Mit lehet csinálni egy ilyen férfival aki ennyire önző?
3 éve vagyunk együtt, de együtt sem élünk, ritkán van csak szex, mert még a hely sem adott hozzá csak ritkán, általában csak autóban tudjuk megoldani. Szóval nem értem autós szexhez mégis minek szedném, ott a tisztaság miatt is jobb a gumi. Kb 1 éve kezdte ezt mondogatni hogy nem akarja gumival csinálni. Azelőtt jó volt. Kipróbálni sem tudom/akarom a tablettát pajzsmirigy betegséggel, és így hogy évek óta küzdök a kilókkal. Nem akarom mégjobban tönkretenni az egészségemet, külsőmet. De őt ez sem érdekli úgy tűnik, csak legyint rá. Nem tudom mi baja lett, az első 2 évben nem viselkedett így velem.
ez elegge kellemetlen helyzet
en is utalom a gumit, jobb nelkule
de ha egyszer egeszsegugyi gondok miatt nem is lehetne szedned, akkor igazan megerthetne....
most mit vársz tőlünk de komolyan?
voltaképpen panaszkodsz itt nekünk a fiúdra holott nem mi járunk vele hanem te....mit remélsz kapsz olyan választ ami használ?
vagy mégjobban becsicskulsz vagy megjobban nyafog majd a szuperpasid....ez a valóság, minden más kegyes hazugság
Arról szó sem lehet, hogy sportolj valamit?...
21/N
Pajzsmirigy problémádra: Sok jódot tartalmazó kaja és mozgás.
Válassz: Tabletta, vagy terhesség?
Mert a gumi kiszakadhat...
Autós esetnél még valószínűbb is.
Egy megszakítás 50-nél kezdődik... Vagy szülsz egy gyereket egy olyan világba ahol semmiképp sem tudnád normálisan felnevelni.
Hidd el, hogy semmi veszélye nincs a tablettának. Napi egy bogyó és nem kell félned. :)
Parod nem szeret valoszinuleg.
Ne hogy mar egy gumival baja legyen,ennyit igazan megtehet egy ferfi,ne minden a nore haruljon...
Amugy van ferfi fogamzasgatlo tabletta is,szedje o azt a sz.rt akkor!
A lenyeg valoszinuleg nem szeret igazan mar,vagy annyira se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!