Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandóan hisztizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan hisztizik amiért nem szedek fogamzásgátlót. Miért nem lehet megérteni, hogy nem fogok soha?

Figyelt kérdés

Mit lehet csinálni egy ilyen férfival aki ennyire önző?

3 éve vagyunk együtt, de együtt sem élünk, ritkán van csak szex, mert még a hely sem adott hozzá csak ritkán, általában csak autóban tudjuk megoldani. Szóval nem értem autós szexhez mégis minek szedném, ott a tisztaság miatt is jobb a gumi. Kb 1 éve kezdte ezt mondogatni hogy nem akarja gumival csinálni. Azelőtt jó volt. Kipróbálni sem tudom/akarom a tablettát pajzsmirigy betegséggel, és így hogy évek óta küzdök a kilókkal. Nem akarom mégjobban tönkretenni az egészségemet, külsőmet. De őt ez sem érdekli úgy tűnik, csak legyint rá. Nem tudom mi baja lett, az első 2 évben nem viselkedett így velem.

2013. márc. 25. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha erre nem képes, akkor jobb, ha mielőbb otthagyod. Nehogy már te tedd kockára az egészségedet miatta.
2013. márc. 26. 00:06
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Esetleg hüvelygyűrű? Csak felhelyezed, 3hetenként kiveszed, és semmi mellêkhatása nincs. 17/L
2013. márc. 26. 08:57
 13/16 anonim ***** válasza:
13%

Tökéletesen meg lehet érteni a fiú álláspontját. Óvszerben nem jó csinálni, ráadásul a tabletta sokkal biztonságosabb is.

De ha már ragaszkodsz az óvszerhez, remélem felesben szoktátok venni...

2013. márc. 26. 10:13
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez annyira egy hülyeség, hogy vagy fog.gátló vagy terhesség! Én 8 éve nem védekezem egyetlen egy párommal sem, se gumi, se fogamzásgátló, és egyszer nem csúszott még be a baba, pedig nem egyszer élvezett el bennem a párom, és így sem lettem terhes. Általában megszakításos módszerrel védekezünk. Igazából nem is bánnánk, ha becsúszna a baba. Szerintem Kedves kérdező, ti is megszakítással védekezzetek.
2013. márc. 26. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző, te rettenetesen hülye és felelőtlen vagy. Mi van, ha te meddő vagy, ő meg nem, és adod neki a rosszabbnál rosszabb tippeket ? Szerencsétlen.. Taigetosz...
2013. márc. 26. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azzal, hogy többször belédélvez a barátod és nem leszel terhes 8 év alatt, hát ott valakinél baj van, és feltehetőleg nálad, a meddőség igen valószínű. Amúgy meg pajzsmirigy-problémával még védekezés nélkül is szinte meddő vagy, baromi kicsi a teherbeesés kockázata.

Nem is akarja egyikőtök sem ezt a kapcsolatot, minek kell eröltetni. Nem a gumiról szól vagy a fogamzásgátlóról. Ha igazán nagy szerelem lenne, kivennétek legalább hétvégére egy motelszobát közösen, nem autóban dugtok 3 évig...

Nevetséges az egész.

2013. márc. 28. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!