Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan hisztizik amiért nem szedek fogamzásgátlót. Miért nem lehet megérteni, hogy nem fogok soha?
Mit lehet csinálni egy ilyen férfival aki ennyire önző?
3 éve vagyunk együtt, de együtt sem élünk, ritkán van csak szex, mert még a hely sem adott hozzá csak ritkán, általában csak autóban tudjuk megoldani. Szóval nem értem autós szexhez mégis minek szedném, ott a tisztaság miatt is jobb a gumi. Kb 1 éve kezdte ezt mondogatni hogy nem akarja gumival csinálni. Azelőtt jó volt. Kipróbálni sem tudom/akarom a tablettát pajzsmirigy betegséggel, és így hogy évek óta küzdök a kilókkal. Nem akarom mégjobban tönkretenni az egészségemet, külsőmet. De őt ez sem érdekli úgy tűnik, csak legyint rá. Nem tudom mi baja lett, az első 2 évben nem viselkedett így velem.
Tökéletesen meg lehet érteni a fiú álláspontját. Óvszerben nem jó csinálni, ráadásul a tabletta sokkal biztonságosabb is.
De ha már ragaszkodsz az óvszerhez, remélem felesben szoktátok venni...
Igen, azzal, hogy többször belédélvez a barátod és nem leszel terhes 8 év alatt, hát ott valakinél baj van, és feltehetőleg nálad, a meddőség igen valószínű. Amúgy meg pajzsmirigy-problémával még védekezés nélkül is szinte meddő vagy, baromi kicsi a teherbeesés kockázata.
Nem is akarja egyikőtök sem ezt a kapcsolatot, minek kell eröltetni. Nem a gumiról szól vagy a fogamzásgátlóról. Ha igazán nagy szerelem lenne, kivennétek legalább hétvégére egy motelszobát közösen, nem autóban dugtok 3 évig...
Nevetséges az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!