Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek. De állandóan terhesség fóbiám van! Hogyan tudnám leküzdeni?
1 éve szedek fogamzásgátlót sőt a barátommal mindig megszakítjuk. De minden hónapban menstruáció előtt rájön az idegroham és legszívesebben 1000 tesztet megcsinálnék. Sőt bebeszélem magamnak hogy, az vagyok. Melleimet nézem mikor változnak el... mikor lesz gyanús ez az egész.
Pedig tök alaptalan az egész mert,
-rendesen szedem, semmilyen gyógyszert nem szedek mellette és hányásra hasmenésre is odafigyelek habár egyik se jellemző rám. Még is bennem van az az idióta érzés hogy, terhes vagyok.
Segítsen valaki...
1. Pszihiáter
2. apáca zárda
3. gumi
4. gondolkozz el rajta, és gondold át reálisan, hogy nem lehetsz az, mert x y
Magdban kell eldöntened
:\ mindenkitől ezt hallom :\ és tudjátok nem lesz jobb...
annyira rossz mindenhol csak a rosszat meg a hülyeséget hallom és beidegződik.
Meg nem az együttlétekkel van a baj! Párom nagyon őszinte azt mondja számára ez nem gond!
Ez olyan mint, másnak a pók vagy sötétség stb...stb... nekem csak ez jelent problémát
hát igen igen nekem is.
a nőnek 2 szakasza van.
Amikor nagyon nem akarja, vagy amikor annyira akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!