Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a barátom?

Figyelt kérdés

Nem veszi észre magát, és engem hülyére vesz! Mindig én kerestem őt az utóbbi időben, és már beleuntam ebbe! Írja hogy nagyon szeret meg ilyenek, de ezt én nem érzem. (A tettek a mérvadóak nem a szavak)

Olyan csendes lélek, elvan magában, kevés szabadideje van, rám mostanság nem is fordít 15 percet sem/nap, 2 hete láttuk egymást utoljára, és ezt őt nem is nagyon zavarja, max. annyit ír: "hiányzol". De 1 órát már nem is képes szakítani arra, hogy lássuk egymást élőbe, pedig azért annyira nem elfoglalt, tudom. A problémám az, hogy én majd megőrülök érte, hiányzik nagyon, nagyon szeretném már látni. Tudja hogy szenvedek, meg is nézi az üzeneteimet, de válaszra már nem méltat, nem is keres. Azt viszont elvárja, hogy ha neki szüksége van rám, akkor ugorjak fel netre és rögtön beszéljünk. Én ugortam is mindig, mert szeretem. De már besokaltam!

Ha kedve támad, felkeres, ha kedve támad válaszol az üzeneteimre. Ha nincs kedve/fáradt, akkor meg lesz*rja a fejemet, mert tudja, hogy majd én úgyis keresni fogom, de válaszolni már nem biztos hogy fog. Ha kedve támad, elhív magához, és olyan MÉG VÉLELETNÜL SEM fordulhat elő, hogy ha meghív, akkor nekem más programom legyen! Még azt a választ sem fogadja el, hogy: "nem tudom", mert sértőnek találja! Persze ez visszafelé nem igaz, ő nyugodtan írhatja nekem hogy "nem tudom még" vagy azt hogy "maximum este 6 után, mert korábban nem érek rá". És én erre nem sértődhetek meg, ő viszont simán.

Ez nekem már nagyon rossz így. Eddig eltűrtem hogy szinte papucsként bánt velem és kedve szerint irányított. De mostmár nem bírom tovább, egy kapcsolatban az én szavam is érjem már annyit mint az övé! Tudom hogy neki kevesebb ideje van, nekem több a szabadidőm, de azért emberből vagyok, nekem is vannak érzéseim... Ha nekem szükségem van rá, szinte sosem elérhető.

Volt már hogy ezt nagy sértődve megemlítettem neki. Persze az egész úgy sült el, hogy a végén én jöttem ki hibásnak. Ezt mondta: "egész nap edzésem volt, hagy pihenjek már, nehogy elvárd már hogy az üzeneteidre válaszolgassak". Pedig nem vártam volna tőle nagy fogalmazásokat, csak annyit, hogy "minden ok" vagy valami. Szerintem 1 kapcsolatban ez elvárható, hogy naponta legalább 1-2 szót írunk egymásnak, hogy mi a helyzet. Nem akarok ráakaszkodni, de nekem nagyon fontos Ő, és nagyon kevésszer láthatom, ezért is lenne jó legalább neten beszélgetni 1 kicsit. Szóval ennyi...

Mit tegyek hogy megváltozzon? Hogy nőként kezeljen és tiszteljen? Nagyon szeretem. Tudom én rontottam el, hiszen én voltam az aki minden kérésére ugrott, mert az elején még nem ilyen volt. Szeretném, ha a régi lenne...

2013. ápr. 3. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni. Hogy mit tegyél? Viselkedj úgy, ahogy ő, ennyi a megoldás. Ne keresd, ha ír, hogy menj fel netre, ne tedd meg. Szedd össze magad.
2013. ápr. 3. 16:30
 2/7 anonim válasza:
Lehet,hogy ellaposodott a kapcsolatotok. Beszeljetek meg egy randit amikor neki is jo es kicsit egyutt lesztek legalabb,beszelgettek....ne keresd minden nap ha o sem teged .valaki nem olyan tipus hogy "igenyli" a mindennapos beszelgeteseket. :D
2013. ápr. 3. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is az jutott eszembe , hogy ő a nő, te a férfi, te kergeted, ő meg vonakodik, vagy kegyet gyakorol. Távolodj el egy kicsit tőle, ne keresd folyton, és te is mondhatsz néha nemet. Meglátod, megváltozik a hozzáállása.
2013. ápr. 3. 16:35
 4/7 A kérdező kommentje:

de igényli, tudom, régebben órákat beszélgettünk 1 nap, és nem azért, mert én akartam (nekem lett volna más teendőm is, de inkább vele beszélgettem), hanem mert Ő akarta!

és tudom hogy most is akar, csak olyan lapos és unalmas az egész beszélgetés már neki, pluszba még fáradt is ahhoz, hogy írogasson nekem. Inkább csak megnézi hogy mit írtam neki, aztán örül neki hogy mennyire szeretem-->mert látja hogy mennyire szenvedek a hiányától. De visszaírni kb másnap vagy 1-2 órával később szokott, nagy nehezen, vontatottan, szinte elvárásból...

Tudom benne van a pakliban az is, hogy ellaposodott a kapcsolatunk, de így hogyan tegyem izgalmasabbá, ha nem tudunk normálisan beszélni sem, mert választ se kapok rögtön, csak órákkal később?! :S

És igen, ezt fogom most csinálni, ugyanolyan passzív leszek vele, mint Ő velem...

2013. ápr. 3. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsit vegyél vissza.Ha igazán szeret,és látja,hogy eltávolodsz tőle,megijed majd.Azt add neki,amit tőle kapsz,az talán majd ráébreszti a dolgokra.
2013. ápr. 3. 16:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a pasi téged abszolút nem szeret és ezerrel leráz. Csodálkozom, hogy ennyire nem veszed magad észre. Zárd le.
2013. ápr. 3. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak addig voltál jó neki, amég megszerzett. Már biztosan az övé vagy, így már nem olyan izgalmas. Szerintem keress mást, ez is csak olyan, mint a pasik 90%-a.
2013. ápr. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!