Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan becézhetném a barátom?
Figyelt kérdés
Én: 14/L
A fiú: 15/L
Ô a legjobb barátom és szerelmem egyben.. Bármirôl tudok vele beszélni, és nagyon szeret engem, én is ôt. Szoktuk becézgetni egymást, és én vagyok az egyetlen lány, akivel ennyit törôdik (pedig lenne neki kivel) én pedig csak vele. Ezektôl függetlenül nem járunk.. Legutoljára úgy köszönt el tôlem sms-ben, hogy ''szeretlek kicsim'' de nem tudtam, hogy erre én hogyan becézhetném, hogy ne legyen zavarba, ne bántsam meg, vagy ne kicsinyítsem le.. Nos? Ötletek? :/
2013. jún. 17. 11:45
2/26 anonim válasza:
nekem is ebben kéne segítség csak a fiú 18...
5/26 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam :)) a barátom: 15/F :D
2013. jún. 17. 11:49
6/26 anonim válasza:
baba,nyuszi,pocok,szívem,drágám,motkánymaci,
7/26 anonim válasza:
Hát... ez elég furán jönne ki nem??? 2#
9/26 A kérdező kommentje:
Pocok? Cuncimókus? Ezektôl totál kiakadna :))
2013. jún. 17. 11:51
10/26 anonim válasza:
te ezeket tényleg komolyan vetted? XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!