Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a barátom szüleivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a barátom szüleivel?

Figyelt kérdés

A barátom szülei állandóan megjegyzést tesznek a súlyomról. (20éves vagyok 160 cm,55kg) Minden egyes alkalomkor, legyen az reggeli ebéd vagy vacsora vagy akár süti evés is de akár ha rövidnadrágba vagy trikóba vagyok mikor ott vagyok náluk akkor állandóan mondják hogy "jaj de gebe vagy meg egyél még egyél egyél sose hízol el olyan vékony vagy". De már ezerszer elmondtam nekik hogy sokszor eszek keveset akárhol vagyok nem azért mert szégyellős vagyok vagy akármi.

Tegnap is barátoméknál voltam és hívtak hogy egyek sütit és apja egyből kezdi hogy "sose leszel kövér". Nem mondtam rá semmit inkább vettem egy mély levegőt, erre mondja: "haaa??" mondom "tessék?" erre anyukája mondja hogy "azt mondta hogy sose leszel kövér!" már a sírás kerülgetett nyeltem egy nagyot és mondom hogy "hallottam csak egyik fülemen be másikon ki!" erre apukája rátesz egy lapáttal és röhögve mondja: "talán kövérnek érzed magad vagy mi?" Azthittem felállok az asztaltól és vissza szólok nekik.

Nem tudom mit csináljak annyira elegem van mindig ezt kell hallgatnom. Sose tűnik fel nekik hogy nem reggelizek ott sose inkább hamarabb megyek haza, se ebédelni se szeretek ott, vacsorázni is inkább barátommal rendelek pizzát vagy beülünk valahova vacsizni.

És még az a helyzet, hogy a barátom bátyjának van egy barátnője ő 18 éves és van vagy 80kg...na és felteszem a kérdést hogy talán neki meg azt mondják hogy ne zabáljon annyit mert kövér disznó?????????

Lassan már menni se szeretek hozzájuk vagy félve annyira elegem van unom hogy folyton ezt kell hallgatnom.

2013. jún. 16. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Esetleg a barátod nem tudna beszélni velük, hogy vegyenek vissza, mert rosszul esik?

Én megértelek teljes mértékben, és ahogy magamat ismerem, nem mennék oda többet, amíg le nem szálnak rólam.

2013. jún. 16. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
160 centi 55 kg szerintem nem mondható vékonynak, de még kövérnek sem.
2013. jún. 16. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:

legközelebb amikor ilyen van állj fel és mond meg tök komolyan nézz a szemükbe ez fontos,hogy ez neked rosszul esik és kérnéd a jövőre nézve mellőzni az ilyetén megjegyzéseket.

esetleg hozzáfűzheted ,hogy uncsi bár ez súrolja a tiszteletlenség határát

az is jó amit előttem írtak,de az nem olyan mintha személyesen tennéd

jobban respektálják a felnőttek a személyességet

meg még nőhetsz is így a szemükben

2013. jún. 16. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én barátom szülei és más családtagjai is szoktak megjegyzéseket tenni a súlyomra, elég gyakran:) De én ezt sosem úgy fogtam fel hogy most ezt rossz indulatból mondták vagy szekálni akarnak..egyáltalán nem is zavar. Nem tartom magam se kövérnek se soványnak:) jól érzem magam így ás nem akarok változtatni rajta. Sosem foglalkoztam azzal hogy hány kg lehetek, igazából nem is tudom pontosan a súlyom. Lényegébe mindig nevetek amikor "beszólnak":)
2013. jún. 16. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Komolyan ez a legnagyobb tragédiád? Egyél nyugodtan ha kell, ha nem kell pedig mosolyogj és utasítsd vissza... Nekem anyám is mindig azt mondta ha nem látta, hogy valamit eszek, hogy "eeeel fogsz fooogyni, mint a gyertya"...

A barátom szülei is cinkelnek ezzel, ők is azt mondják ne kéressem magam, de most istenem. Vannak olyan családok, akik a húsosabb embereket szeretik. Ez bátorítás baráti gesztus nem pedig beszólás... Egyébként megnyugtatlak egyáltalán nem vagy gebe, én 166cm és 50-55kg-mal se voltam az. Teljesen jó súly.

Ha tényleg ennyire meg vagy tőle veszve, akkor szólj barátodnak, hogy állítsa le őket, de egyébként ez a kapcsolatodról is elmond valamit, illetve a srácról. Nem veszi észre magától, hogy rosszul esik neked és mindjárt sírsz? Tényleg? Ha észreveszi miért nem mond semmit?

2013. jún. 16. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:

ez egy régi berögződés .....

mivel régen az aki dagi volt az számított tehetősnek és egészségesnek vagy valami ilyen ... nem értek a lovakhoz

2013. jún. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!