Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki? A barátom a szüleivel él, és mindig azt kéri tőlem hogy találkozzunk nála, de az a probléma hogy én nem érzem jól magam náluk.
Figyelt kérdés
Teljesen másképp viselkedik mint mikor csak magunk vagyunk, nem foglalkozik velem és egyszerüen az ők élet-stilusuk más mint az enyém. Hogy tudnám szépen megmondani neki hogy nem akarok többet oda menni? És úgy hogy ne sértsek meg ezzel senkit?2011. dec. 15. 23:03
1/6 anonim válasza:
Sajnos ezt, csak ideig-óráig fogja elviselni.. ha tényleg vele akarod leélni az életed (ki tudja), akkor nem zárhatod ki a családját.. Szerintem mondd meg neki őszintén, hogy feszélyezve érzed magad a szüleinél, ezen nem hiszem, hogy megsértődik..de idővel valamit tenned....
2/6 anonim válasza:
Hát, ne legyél nyers.
Inkább csak kérd meg, hogy legyetek gyakrabban nálad...
3/6 anonim válasza:
h érted h más az ő életstílusuk?
4/6 anonim válasza:
mindenképp mondd el neki ezt úgy h világos legyen, különben nem fogja érteni, és besértődik...+ ha elmondod egy kellemetlenséggel kevesebb, tudod, nem egy kapcsolat ment már tönkre az anyós miatt...
5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Az életstílus alatt azt értem, ahogyan gondolkoznak, ahogyan a mindennapjaikat élik, a természetüket, ahogyan a problémákat megközelítik. Amúgy teljesen toleráljuk egymást, meg elfogadjuk egymást, tehát nyílt konfliktus az nincs, csak ha nem muszáj akkor inkább nem akarok ott lenni, és nem tudom hogy mindig találjak ki valami kifogást miért nem akarok oda menni, vagy mondjam meg az igazat, és akkor hogyan mondjam meg....
2011. dec. 16. 11:57
6/6 anonim válasza:
megmondod, h nem akarsz ott lenni, és kész.. én se szerettem az exemnél lenni, mert mindig hisztizett az anyja :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!