Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ez az érzelmi-lelki ingadozás? 18F, hétvégi találkozások legtöbbször
Figyelt kérdés
Közel másfél éve vagyunk együtt. Komoly felfogásúak vagyunk. Jól el is vagyunk, nem is kívánhatnék jobbat mégis mostanában az van hogy várom hogy együtt legyünk viszont utána mikor van elmegy egy kicsit a kedvem mintha unnám! Nagyon meglepődetm ezen az érzésen! És a másik, hogy tényleg várom hogy találkozzunk de mikor meg együtt vagyunk és itt is alszik mintha ugyanúgy unnám mint a szexet. Meguntam a kapcsolatot? Unalmas lenne?2011. dec. 11. 19:34
1/1 anonim válasza:
erre én is kiváncis lennék, mer tén is pont így vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!