Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg van nálatok ilyen érzelmi-hangulati ingadozás?
Figyelt kérdés
A barátnőm és én majdnem egy éve vagyunk együtt. Ő 18 éves, én 21. Már harmadszor történik meg az eset. Azt mondja, hogy nem biztos az érzéseiben. Azt mondja gondoljuk át a kapcsolatunkat. Aztán másnap már sír hogy hülyeséget mondott, meg szeret. És közben én is így érzem meg úgy látom, hogy tényleg szerelmes belém. Mindig azt mondja, hogy ez a lányoknál így van, hogy alapból kicsit ilyenek, hogy akármilyen stressz (suli, munka, stb) hatására érzelmileg ingatagokká válnak és nem tudják mit is akarnak, erre még rátesz egy lapáttal a menstruáció és ekkor rossz hangulata van, rossz kedve és úgy érzi hogy nem szeret. Tényleg ilyen minden lány, vagy legalább többségük? Veletek is előfordul hogy nem tudjátok mit is éreztek és vanmak ilyen hullámvölgyeitek?2010. máj. 13. 20:51
1/12 anonim válasza:
Előfordul, de még most mondd meg neki, hogy fejezze be, mert az ilyen nők később akkora hisztiket vágnak le, hogy csak na, ezt nőként mondom.
4/12 anonim válasza:
nálam olyan van h vmit teszek utánna rá kb 30 percre megbánom =/
5/12 anonim válasza:
Persze,egy nő teste a holddal változik és ez mindenre rányomja a bélyegét.Én ilyenkor visszavonulok,inkább,minthogy megbántsak valakit.Bár azért szakítani nem akarok...lehet,hogy a barátnőd nem tudja mit akar?
6/12 anonim válasza:
A menstruációs időszakok időnként nálam is durvák!
Hypersensitív leszek: a reklámokon is tudok sírni; és ha valakin van sapka az a baj, ha nincs - akkor az a baj...
7/12 anonim válasza:
nekem ha rossz kedvem van, ha haragszom a barátomra, ha akármi probléma van, akkor is ugyanúgy nagyon szeretem. sosem jut eszembe hogy lehet, hogy mégsem. mindig szeretem és kész.
8/12 anonim válasza:
Én 3 éve vagyok a barátommal és az utóbbi 1 évben én is sokszor elbizonytalanodtam, de sosem a stressz miatt, hanem mert pl. már nem foglalkozott velem annyira, mint azelőtt. Persze néha érzékenyebb vagyok és akkor rosszul esnek olyan dolgok is amik alapból fel se tűnnének. De ha a barátom nem változott volna a kapcsolatunk alatt (rossz irányba) akkor nem jutnának eszembe hülyeségek és nem bizonytalanodnék el. L/20
9/12 anonim válasza:
én nálam havonta többször vannak ilyen hangulatingadozások,szóval no para
de az általában csak a stressz és fáradtság miatt
10/12 anonim válasza:
igen, nekem is van elég gyakran. az egyik pillanatban még úgy érzem élni se tudok a srác nélkül, a következőben meg elgondolkozok rajta, hogy hát oh nem is olyan különleges, lehet nem is akarok járni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!