Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem ilyen nagy probléma vagy más is így állna hozzá? FONTOS
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki belém szeretett és járni akar velem.Nagyon kedves,aranyos és jól is néz ki.Egy hibája van az hogy nem szépek a fogai,elől feketék,csúnyák.És ezért nem tudom hogy mi legyen.Ti hogy állnátok a dologhoz?2011. dec. 15. 10:26
1/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez engem nagyon zavar.. :(
2011. dec. 15. 10:32
2/9 anonim válasza:
A fog sajnos csak pénz kérdése...
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyik se szerencsére :D
2011. dec. 15. 11:04
5/9 anonim válasza:
Hát, nekem is gond lenne, meg szerintem minden normális embernek, nem csókolózik senki se olyannal, akinek rohadnak a fogai...
6/9 anonim válasza:
Nekem ez elég nagy gátló tényező lenne. Ha rohadnak a fogai az esztétikailag is taszító, és még büdös is lehet a szája.
8/9 DonKartács válasza:
Nekem pl verekedés miatt nem fehérek a fogaim elől sajnos pénzért meglehetne csináltatni
Szerintem ő is megtudná csináltatni !!
Ne feled te sem vagy tökéletes !!
9/9 anonim válasza:
Az én páromnak is elég rosszak a fogai, kb. félévente letörik egy, olyan gyengék, szuvasak. Amikor még csak ismerkedtünk, kissé zavart a látvány, de amikor közeledett felém, például megpuszilt búcsúzóul, egyáltalán nem éreztem rajta szájszagot, sőt egyenesen friss lehelete volt. Sajnos őt ilyen génekkel áldotta meg a természet, és egyelőre nincs pénze megcsináltatni a fogait. Már több mint másfél éve együtt vagyunk, boldogok vagyunk, szóval már egyáltalán nem érdekel, hogy milyenek a fogai. Imádom, úgy ahogy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!