Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton találkozok először a barátom szüleivel. Mit tegyek, ha nem fogok tetszeni nekik?
Én 16/L vagyok, barátom 23/F. Még nem vagyunk együtt nagyon régóta (4 hónapja), de az anyja amint megtudta, hogy van valakije, nyaggatta, hogy mutassa már be -.-
Amúgy nincsenek jó kapcsolatban, barátom anno amint tehette el is költözött.
Egyáltalán hogyan zajlik egy ilyen dolog?
(Ő az első barátom.)
úgy csinálsz mintha nem voltál volna még sosem vedégségben
Bemutatkoztok egymásnak, a szülők elkezdenek majd kérdezősködni hogy emnnyi az éves kereseted, milvel foglalkoznak a szüleid meg hasonlók Aztán lesz vacsi, elköszöntök aztán a hátad mögött jól kibeszélnek
Igazából nincsen sok jelentősége, hogy tetszeni fogok-e nekik, mert nem szólnak bele a barátom életébe 18 éves kora óta. (Akkor költözött el otthonról, jelenleg két helyen is dolgozik, egyetemre jár, stb..) Nincsen túl jó kapcsolatuk.
És nem, nem hiszem, hogy túl fiatal lennék hozzá :) Szerintem pont összepasszolunk, minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!