Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még a mai világban olyan lányok akiknek nem a piálásból és a bulizásból áll az életük? Mert folyton csak ilyenekkel találkozok. És nekem abszolút nem ez a forma jön be.
Vannak. Vagy foglaltak, vagy csúnyák, vagy buták, vagy olyan mértékű önértékelési problémájuk van, hogy 3 év, 2 hónap kemény munka kell hozzá, hogy kigyógyítsd, majd kapsz két puszit, örök hálát, és lelép egy f*sszal.
Nyugi, azért van még normális csaj is, csak próbálkozni kell. :D
Vannak. Ezek a kocka lányok XD -mint én-
nem feltétlenül csúnyák vagy buták (legalábbis a jegyeimből és az emberek véleményéből nézve ez jön le)
viszont nem fogok ismerkedni veled, mert:
1. neten nem ismerkedek
2. szerintem jóval több vagy mint én
13/L
Vannak, Én régen bulizós voltam 13-14 évesen, de csak 2 évig mert rájöttem, hogy ez nem nekem való. Mi jó egy buliba? - semmi, max nézheted a sok lányt/fiút hogy hogyan bevannak állva, hogy fűveznek stb. Utoljára buliba mikor voltam? Szilveszterkor, de házibuli féleség volt. Ez számomra jó volt mert a barátommal voltam meg az Ő haverjaival. de ezelőtt disco-ba vagy normális buliba? kb 14 évesen ... A csajok akik imádnak bulizni általában hűtlenek és egyedül is elmennek ha te nem is akarsz menni. Általába a bulikba csak kavarás megy vagy sex disco mellett utánna meg pletyka aztán a csajt ribancnak állítják meg. Pia - Nem mondom hogy nem iszok néha, de az is max 1 pohár. Utállom az alkoholt és azt sem szeretem ha a pasi iszik. Barátom soha nem volt részeg ő sem szereti a bulikat nem is jár bulizni. Alkohol Nélkül is jól érezheti magát az ember. Nem azt mondom hogy ne igyon senki társaságba de mindenkinek kellene tudni hogy hol a határ. Nem mondom hogy kocka vagyok, de azt sem hogy nem. Szeretek netezni és játszani néha online játékon és lehet hogy önző leszek most, de nem mondom hogy csúnya vagyok. Attól, hogy egy csaj szeret netezni vagy játszani a gépen attól még lehet szép és okos is ... Csak nem mindenki akar ribanc lenni a discoba. (Bocs mindenkitől csajok aki ezt olvassa és szeret bulizni) de így van. Inkább tv-t nézek vagy valami mint hogy buliba mennyek. Csajokról akik folyton részegek bulikba-kiábrándító, undorító látvány persze a fiúknál is így van... Amikor összejöttem a pasimmal kb 1 évvel ezelőtt, Boldog volt hogy nem vagyok bulizos, mert ha az lennék nem valószínű hogy együtt lennénk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!