Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Sikerült már meghódítanok olyan férfit, akiről az híresült el, hogy abszolút de nem érdeklik a nők?
Figyelt kérdés
Ismerőseim körében van egy férfi, akit aztán tényleg nem érdekelnek, persze nem meleg, vagy ilyesmi, csak a sör meg a foci és minden más kizárva az életéből. Igazából csak kíváncsi lennék, hogy ha sikerült is valamelyikőtöknek akkor hogyan!2012. márc. 28. 19:42
1/7 anonim válasza:
ez akkor szokott sikerülni,ha nem vagy olyan mint a többi nő...tehát ha mondjuk egy ellenállhatatlan csávóról van szó,akinek nem lehet nemet mondani, akkor azzal felkeltheted az érdeklődését,ha te mégis nemet mondasz neki:p
2/7 A kérdező kommentje:
nem ellenálhatatlan, 40 év körüli, nem is fiatal. olyan átlagos, de igazán sármos, legalábbis számomra. nem tudom, hogy más nőnek mi a véleménye róla, nekem ez:)
2012. márc. 28. 19:46
3/7 anonim válasza:
Nekem sikerült. Sokat "cseszegettem" :D Ezt persze ne szó szerint vedd, de sokat lógtam a nyakán úgymond, minden alkalmat megragadtam a beszélgetésre.
És így közepes tempóban (kb 1 hónap alatt) eljutottam vele odáig, hogy merjen kezdeményezni.
Hát próbáld ki, maximum nem lesz semmi :)
24/N
4/7 anonim válasza:
Csak a sör meg a foci? Hát, én nem akarnék ilyen pasit meghódítani.
De ha nem érdeklik a nők, akkor ott gáz van, tök mindegy hány éves.
5/7 A kérdező kommentje:
ügyes:):)
2012. márc. 28. 19:49
6/7 A kérdező kommentje:
a foci az élete, és a sör pedig csak nagyon mértékkel. igazából egy nagyon jó lelkű, rendes, becsületes, megbízható emberről van szó!
2012. márc. 28. 19:50
7/7 anonim válasza:
Akkor próbálj meg közel kerülni hozzá, sok beszélgetés, stb. Ha érdekled, lépni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!