Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozok egy csajjal micsináljak?
Majd a végén emelj magasba egy transzparenst, amin az áll hogy: "Az LSD veszélyes."
Nem kell beszélgetni!
Nézzétek meg együtt a Szerb filmet,utána garantáltan lesz közös beszédtémátok...
Ide mekkora bunkó g.eci tajparaszt dagadt kockák nyomorékok járnak .... Nem lehet egy normális választ adni? Ennyi nyomorék is létezik a földön?!
Szánalmas ...
Én azon botránkoztam meg,hogy tulajdonképpen nem is botránkoztam meg a filmen...innen tudom,hogy milyen gané világban élünk,ahol már az ilyeneken sem lepődöm meg...és még a gyomrom sem fordult fel,pedig nem vagyok egy perverz pszichopata...
Kérdező,nyugalom,nincsenek szokások,arról kell beszélgetni,ami éppen jön...nem kell feszengeni...gondolj arra,hogy egy haveroddal beszélgetsz,legyél közvetlen,és minden rendben lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!