Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma vettem észre, hogy hétfő van a fogamzásgátlón soron kedd helyett, ergo valamikor nem szedtem be. Valószínűleg szombaton felejthettem el, de most beszedtem kettőt. A barátommal még nem találkozok csütörtökig, kell vajon aggódnom?
Ja, és ezt olvastam a használatin: - Egy filmtablettát hagyott ki a második héten
Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti), és a következő tablettákat a szokásos időben vegye be. A tabletta megbízhatósága fennmarad. Nem szükséges kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazása. (a 2.héten maradt ki az az egy)
Nálam is előfordúlt hogy megfeletkezem róla(egyszer sem hagytam ki egy szemet sem) ,mert este lefekvés előtt mindíg eszembe jutott h meg kéne nézni vagy csörgött az ébresztő.Ha nem tudod megjegyezni hogy be kell venni akor ajánlom hogy állítsd be a telón ébresztőt.
Most nem bunkóságból de jobb lenne ha leálnál róla,így nem biztonságos.Kell hozzá egy kicsivel érettebb gondolkodás.Sokba kerül a fogamzásgátló csak akkor érdemes szedni ha van haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!