Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza Őt? :/ (nagyon fontos, írjatok pls )
Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem a barátom. Már majdnem 10 hónapja voltunk együtt. Aztán összejött az osztálytársával. Majdnem 10 hónap után. Szerettük egymást és komoly volt. Sokat tervezgettük a jövőt, a nyarat és minden mást. Aztán jött ez. Mondta, hogy próbáljak meg tovább lépni de egyszerűen nem megy. Mások is mondják, hogy lépjek túl, mert magamnak ártok ezzel, mondják, hogy ne is keressem, mert még rosszabbul leszek. És tudom, hogy igazuk van. De nagyon szeretem őt. Mindennél jobban. Nem hiszek a kapcsolatukba, tudom, hogy szereti a lányt, de tudom, hogy az a majdnem 10 hónap nem csak úgy volt. Visszaszeretném kapni őt. Tudom, hogy itt a nyár, és ez remek alkalom, hogy új barátot találjak de nem megy. Őt szeretem. Csak őt. Egyszerűen a szakítás ellenére is tudom, hogy ő az igazi :( Tudom, hogy most boldog, és tudom, hogy még nagyon fontos vagyok neki, de mint barát..és nem barát akarok lenni!A csaj nem érdekel..tudta, hogy vagyok, mégis belement ebbe az egészbe. Tudom, hogy ez a barátom hibája is, de azt is tudom, hogy az a csaj, nem szereti őt annyira, mint én.Egyszerűen nekem ő volt a mindenem. Tudom, hogy velem sokkal jobban összeillett.Mit tegyek, hogy vissza szerezzem? Vagy itt már minden veszve van?2013. jún. 13. 14:23
11/13 A kérdező kommentje:
17.
2013. jún. 15. 21:13
12/13 anonim válasza:
Hát pedig nem tehetsz mást minthogy elfelejted még ha ez nagyonis sz*r lesz neked. Ha szeretne nem hagyott volna el...remélhetőleg idővel jobb lesz bár nem hiszem h ez most megnyugtatna.
13/13 anonim válasza:
A helyzet az, hogy igazam van. Nem vagyok sem idióta, sem paraszt. Az én köreimben a sértegetés értelmét veszítette. Nem lesz sok fájdalomban részem, de irgalmatlan fájdalmakban volt részem. Megedződtem. Sebezhetetlen lettem, de ennek eléréséhez megöltek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!