Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan szerezzem meg Őt? (FONTOS)
Én is 22 vagyok, és hiába csábító a korosztályod a maga varázsával, mégis lennének ellenérzéseim, uh megértem a srácot. Persze, nem tudom, 16 évesen azért nem gyerek az ember lánya, de akkor is úgy érezném, hogy rossz dolgot teszek.
Ne légy önbizalom hiányos, biztos vagyok benne. hogy alaptalan. Nagyon megnehezíti a dolgokat. Hinni kell magában mindenkinek és szeretni magát, különben mások sem hihetnek benne, meg nem is szerethetik. Szóval önbizalom fél siker.
Hogyan szerezzed meg? A leírásodból nem tűnik túl nagy feladatnak. Nem biztatlak rá, de nem nehéz egy srácot megszerezni, ha ő is akarja... Meg vannak a megfelelő praktikák, gondolom jobban értesz hozzájuk, mint én :D:D csak jól kell választani, a szituációhoz illően. Vívódik, de meggyőzhető biztosan.
Harcolj a boldogságért persze, azért élünk, de vigyázz, nehogy kihasználjon, nem hiszem, h annyira ismered még.
Ügyesen okosan és menni fog...
Sok sikert ;)
Nem tudom, én nem biztos hogy 22 évesen bemutattam volna a barátaimnak a 16 éves csajomat...Szóval azért érettségije legyen már legalább. Még a végén nekem kell majd szülői igazolást hamisítani.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!