Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen eselytelen mar hogy vissza szerezzem?
1hete kidobott a baratnom..azt mondja nem szeret pedig elotte 2nappal meg azt mondta szeret.3evig voltunk eggyutt..raadasul telefonon szakitott. A lenyeg h van egy srac aki nyomul ra, es az ex baratnomnek ez tetszik is..mintha alakulóban lenne naluk a dolog..eggyutt ebedelnek, a srac elmegy ele mindig a sulihoz,mar smaroltak is..
De a baratnom azt mondta a baratnojenek h o nem akar semmi komolyat a sractol csak vegre lazitani akar.
Tobben mondtak nekem h most egy darabig ne keressem ot...csak nagyon nehez megallni..felek hogy o mar sosem fog engem keresni..az a baj hogy nagyon szeretem es nagyon hianyzik nekem :(
irtam egy verst.. ez a szívemből szól.. jó ötlet-e elküldeni ? ha sokszor nem is válaszol az üzeneteimre?
Megtaláltam - elvesztettem
Megkaptam, és - nem becsültem
Legyen a büntetés
Ezerszer halál
Mint csak egyszer
Magamra hagyjál
Mert lehet már késő
És lehet nagyon fáj
De te valóban ennyire
Nem szeretsz már?
Nincs több esély,
nincs bocsánat?
Te a boldogságot
Megtaláltad?
Gondolj arra
Mit együtt tettünk
Vagy csak arra
Miken át nem mentünk
Vagy csak gondolj
Terveinkre, jövőnkre
Még egy próbát
Megérne-e?
Még egy próbát
Olyan módon
Hogy mi elmúlt
Vissza hozom
Képes vagyok
Tudom bizton
Hisz te vagy
Az én Őrangyalom
Szeretnélek visszakapni
Kicsit sem titkolom
Te vagy a mindenem
Éjjelem-nappalom
Nélküled már érzem
Nem vár rám semmi
Nem tudok egyedül
Tovább menni
Bocsánatod kérem
Még egyszer utoljára,
Megbántam tetteim
Talán sokadjára
Te is tudod, érzed
Valahol mélyen
Tudnál szeretni,
De sok a kétely
Kételyeid eloszlatnám
Neked csak magamat adnám
Azt a magam, azt az érzést
Mi nem hagyna kétes kérdést
Tudom te boldog bárkivel lehetsz
De én már csak veled leszek.
Ha nem leszel én nem is tudom
Mi lesz az én feladatom
Tanácstalan, tétova lét
Ezer és ezer álmatlan éj
De nekem ez nem elég,
Szeretnélek érezni még
Szeretnélek szeretni,
Szeretettel ölelni
Öleléssel megbiztatni
Biztatással melléd állni
Melléd állva büszke lenni
Büszkeséggel reád nézni
Reád nézve azt tudatni
Így is tudlak én szeretni
Szeretnélek megcsókolni
Ezekhez kérnék esélyt adni.
Esélyt kérek álmainknak
Mik éjjelente felragyognak
Ott állunk és sok baj után
Megcsókollak, úgy délután
Annyit mondok: megérte
Verset írni Teérted.
"ha szeretsz valakit engedd el és ha ö is szeret: visszajön"
Előző voltam
köszi.. tehát akkor ne keressem igaz? próbáljam megállni hogy bármit is irjak neki..
igazából azért vagyok ennyire ideges mert tudom hogy ott az a srác.. ha nem lenne akkor fele ennyire lennék csak ideges mert úgy gondolnám most egy kicsit jó neki egyedül, tudom hogy szeret még és visszajön..de így .... :( :(
nem vagyok álmodozó romantikus tipus.. a barátnőm szerette a romantikát, én többé kevésbé.. ez is lehetett az oka.. nem tudom.
De soha nem voltam papucs mielőtt azt gondolnátok.ezt a verset is csak azért találtam ki mert tudom hogy neki tetszenek ezek.
de igazatok van, hagynom kéne a fenébe.
Tudom, nagyon jól hogy a barátnőm utálja ha egy pasi bunkó a nőkkel, és sokat iszik.. na ez az új csávó pont ilyen, csak most még az elején adja a jó fiút.. minden kapcsolat így kezdődik, hogy szép és jó minden. késöbb derülnek ki a dolgok, és szerintem a csávó se fog megváltozni
Az osztályából ismerek több lányt is, mindegyik azon a véleményen van hogy egy nagyképű beképzelt köcsög, aki csak tárgyként beszél és kezeli is a nőket. tehát ennek van alapja mert nap mint nap vele vannak és ezt látják.
És tudom, hogy a barátnőm ezt nem szereti
09:47-tel egyetértek!
Beleestem én is azokba a hibákba. Ha totál odáig vagy egy nőért, akkor könnyen visszaélhet ezzel. Soha nem gondoltam volna, hogy az apámnak igazat tudok adni egyszer a párkapcsolatok terén, de az apám egyszer azt mondta nekem, hogy fiam soha ne mutasd ki egy nőnek teljesen, hogy mennyire szereted. Igaza volt!
Amikor az embert dobják, akkor kétségbeesésében akkora baromságokat csinál, amelyekre később égő fejjel fog visszagondolni. Egyszer kamaszkoromban, amikor dobtak én is írtam egy verset. Tök felesleges volt és csak hülyét csináltam magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!