Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezzem vissza Őt? :/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza Őt? :/ (nagyon fontos, írjatok pls )

Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem a barátom. Már majdnem 10 hónapja voltunk együtt. Aztán összejött az osztálytársával. Majdnem 10 hónap után. Szerettük egymást és komoly volt. Sokat tervezgettük a jövőt, a nyarat és minden mást. Aztán jött ez. Mondta, hogy próbáljak meg tovább lépni de egyszerűen nem megy. Mások is mondják, hogy lépjek túl, mert magamnak ártok ezzel, mondják, hogy ne is keressem, mert még rosszabbul leszek. És tudom, hogy igazuk van. De nagyon szeretem őt. Mindennél jobban. Nem hiszek a kapcsolatukba, tudom, hogy szereti a lányt, de tudom, hogy az a majdnem 10 hónap nem csak úgy volt. Visszaszeretném kapni őt. Tudom, hogy itt a nyár, és ez remek alkalom, hogy új barátot találjak de nem megy. Őt szeretem. Csak őt. Egyszerűen a szakítás ellenére is tudom, hogy ő az igazi :( Tudom, hogy most boldog, és tudom, hogy még nagyon fontos vagyok neki, de mint barát..és nem barát akarok lenni!A csaj nem érdekel..tudta, hogy vagyok, mégis belement ebbe az egészbe. Tudom, hogy ez a barátom hibája is, de azt is tudom, hogy az a csaj, nem szereti őt annyira, mint én.Egyszerűen nekem ő volt a mindenem. Tudom, hogy velem sokkal jobban összeillett.Mit tegyek, hogy vissza szerezzem? Vagy itt már minden veszve van?

2013. jún. 13. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy nagyon boldog, akkor hagyd is, hogy boldog legyen.

Ő szakított veled, akkor azt gondolom komoly elhatározásból tette. Ha te szakítottál volna vele és úgy akarnád visszakapni, akkor más lenne a helyzet. De így nem. Ő is megmondta, hogy majd túl leszel rajta. Ezt fogadd el. Az élet majd hozd neked mást. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Maximum annyit tehetsz, hogy elmentek egy nyugodtabb kávézóba vagy ami a legjobb étterembe, és megbeszélitek őszintén egymással, hogy mi is a helyzet. Közlöd vele, hogy te még mindig szereted, számodra ő az igazi, mi volt a gond, hogy ez történt veletek stb...stb... Ha látod, hogy megenyhül egy picit akkor mond neki, hogy mindenkinek jár még egy esély (jó nem minden esetben) és próbáljátok meg újra.

19/L

2013. jún. 13. 14:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem várd ki hogy szakítson azzal a lánnyal. Habár ki tudja meddig lesznek együtt...
2013. jún. 13. 14:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen tudom, hogy ez nem komoly dolog ami köztük van. Szerintetek ha írok neki egy levelet, amibe minden érzésemet és gondolatomat leírom vele kapcsolatba, egy kicsit megenyhül? Tudom, hogy hagynom kéne, mert boldog. De annyira az egyik napról a másikra történt, hogy egyszerűen olyan rossz nekem. Szeretem. Tényleg szeretem. Hagynám ha nem lett volna fontos. De nagyon is az volt és az a gond, hogy lesz is:)
2013. jún. 13. 14:51
 4/13 anonim ***** válasza:
36%

Az en tapasztalatom szerint szakitasbol akkor lett ujra kapcsolat, amikor mar mindketto meg tudta mutatni, hogy er valamit a HUSPIACON? Akkor ertekelodtek fel egymas szemeben.

En az erzelgos, csepegos levelet hagynam inkabb...

Egyszeruen kutyaharapst szorivel, aztan

-VAGY rajon az ex, hogy Te vagy a jobb

-VAGY te rajoszz, hogy az uj Pasid sokkal ertekesebb.

2013. jún. 13. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
#4-esnél ott a pont! osztom a véleményét, teljesen egyetértek vele...
2013. jún. 13. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez már kissé beteges.
2013. jún. 13. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:

pont ebben a cipoben vagok en is, mint te csak par evvel idosebb vagyok....

4esnel a pont! hallgass ra!

2013. jún. 13. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen szeretetéhesek miatt jutott ide a világ... Meg mi ez a lüke szöveg, hogy pls?? Hogy képzeled, hogy egy ilyen problémával előállsz, és azt kéred, hogy segítsek?? És nincs igazuk, mert a fájdalom jó. A fájdalom edz, szokj hozzá te... Nem is értem, hogy, hogy lehet valaki ilyen. Túl nagy a jólét... Szeretet kell mi? Iszonyatos, hogy milyenek vagytok..
2013. jún. 14. 02:28
 9/13 A kérdező kommentje:
az utolsó egy idióta paraszt. ha segíteni sem akarsz és nem is tudsz, minek írsz ide? akkor nem egyszerűbb ha leszarod? :( a fájdalom az jó? normális vagy? ha ilyen jó, akkor remélem sok fájdalomban lesz részed. gratulálok marha -.-
2013. jún. 15. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!