Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg? Kérlek adjatok minél többen tanácsot, nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimban,nagyon tetszik. Énis és őis most kezdtük a középsulit,csak más osztályba jár mint én,de az osztálya pont az enyém mellett van.
Szeretnék vele járni,de a volt o.társam volt pasija a srác,szóval..És sztem a csaj tuti hogy szét akarna minket szedni,vagy bekavar,vagy vmi.
Hogy jöjjek össze vele,mikor nem beszélünk,viszont a haverom? Őis elvan másokkal meg énis,és csak úgy meg nem megyek oda hozzá,bár az lenne a legjobb,de ő a fiú,neki kell kezdenie,de most viszont nekem. :D
Na akkor vmi tanács hogy szerezzem meg? Msnen nincs miről beszélni. :S És nem akarom h úgy érezze hogy nyomulok! :|
2010. nov. 1. 08:51
1/2 anonim válasza:
Ha tudsz,találj ki valami kamut,amivel oda mehetsz hozzá..pl:ha tudod milyen az érdeklödési köre,csinálj ugy mintha téged ez nagyon érdekelne:)kérd a segitségét!ha te is érdekled,ugyis menni fognak a dolgok maguktól..Én úgy jöttem össze a szerelmemmel,hogy tüzet kértem töle..meg köszöntem,és otthagytam.fél óra múlva már mellettem ült a buliban:)Ugyhogy ha érdekled,szerintem elég valami kis semmiség is jelzésnek..sok sikert kivánok Neked:)
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel....vagy pl:klrdezd meg tőle,h nincs-e meg neki vmi film,amit nagyon megszeretnél nézni,vmi ilyesmit mondj neki.....Olyan meg,h lehet,h nincs miről beszélnetek???Hozz fel vmi témát,a sulit,kérdezd meg,h áll a csajokkal,de mond meg neki,h ne vegye tolakodásnka!!!Csak szép finoman,kedvesen,és ha bejössz neki,ak reagálni fog,ha nem...........ak ENNYI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!