Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Talán van még ilyen fiú a földön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán van még ilyen fiú a földön?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne ,hogy létezik -e még olyan fiú aki nem mindig csak a külsőt nézi,bár az is fontos de nézi a belsőt is ,hogy mennyire szép belülről a lány,és hogy őszinte,kedves,aranyos.Nem csalja meg ,ölelgeti. Úgy vigyáz rá,mint egy testvér. Úgy szereti mint a saját gyerekét,és úgy törődik vele mint egy barát. Aki nem azért jön át hozzá ,mert nincsenek végre otthon a szülők ,hanem mert szereti és akármit csinálna akár "társasozni,rajzolgatni" is.Aki szeretgeti,puszilgatja. Aki vasárnap reggel is meglátogatja és melegítőben ,kócos hajjal smink nélkül ( !!!! ) is szépnek látja. Aki nem szivatja hogy hogy néz ki,aki segít ha bármi gondja van. Akinek a vállán sírhat akár mint egy barátnak. Aki szereti,törődik vele és nem használja ki. Lehet hogy azt hiszitek ,hogy tündérmesében élek mert ilyen fiú nincsen már a földön...de én nagyon bízom benne..:/ remélem hogy léteznek még normális emberek is a földön! Akiket nem a pia,cigi, drog,szex érdekel főképpen. .........

2013. máj. 29. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy nem vagy több, mint 16... :D
2013. máj. 29. 15:51
 12/22 anonim ***** válasza:

Szemét kérdező.Miért kell megszólni a spílereket?:D

https://www.youtube.com/watch?v=Wy7EisUxr9g

:D

2013. máj. 29. 16:00
 13/22 Pendulum92 ***** válasza:
Van.
2013. máj. 29. 16:12
 14/22 anonim ***** válasza:
van hát, mondjuk én személy szerint párszor mocskosul bekúrok, akkor megesik h elpippantódik pár cigi is, de ezenkívül az alapszál stimmel,- feltéve ha mindez alatt nem a folyton egymás nyakán lógást érted-
2013. máj. 29. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Ott vannak körülötted és rendszeresen találkozol velük, de "csak barátokként" tekintesz rájuk.
2013. máj. 29. 16:28
 16/22 anonim ***** válasza:

a szex az nagyon érdekelne ugyanis még nem csináltam xD de azon kívül is

am vhogy így képzelem el, csak nem szabad túlzásba esni emrt egy idő után már átveszi az uralmat felettem a csaj ha sokat csinálom ezt xd

sminkről meg annyit hogy láttam egyik ismerősöme most smink nélkül és nyígott hogy "úrristen tudom nem volt rajta smink csúnya voltam" oszt közbe nem is...

2013. máj. 29. 16:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Néha még szoktam arról fantáziálni, hogy ilyen nőben is létezik. :D De inkább reménytelen.
2013. máj. 29. 17:47
 18/22 Emberek ***** válasza:

Igen létezik ilyen. Nem önfényezés, és nem ego - itt vagyok elő példa rá. Igaz nekem is voltak rosszabb napjaim, mikor dohányoztam, de kijöttem belőle.

És valószínű, hogy annyian vagyunk kb. mint ahány ilyen lány van. Ebből jön, hogy valószínű az összes foglalt.

2013. máj. 29. 17:58
 19/22 Pendulum92 ***** válasza:
100%

Kicsit pontosítok:

Rengeteg pasi van, aki a tenyerén hordozza(ná) a barátnőjét.

De ezeknek a pasiknak a ~80%-a depresszív, önsajnáló, hogy neki egyetlen csaj sem jut, a "nők csak a szemét pasikat keresik" mentalitású. Ez a negatív mentalitás pedig nem vonzó a nők számára, így ők kiesnek. A maradék 20%-nak a 90%-a foglalt. Így mondhatni alig vannak olyan normális pasik, akik a lányok számára vonzóak.

2013. máj. 29. 18:24
 20/22 A kérdező kommentje:

ezt megértem...de ha egy fiú ápolatlan és depressziós az nem vonzó a nőknek. Értem hogy megisznak egy egy pohárral hisz ez természetes...de NEM viszik túlzásba.

A haverokhoz is viszi a barátnőjét nem kell egész napokat együtt tölteni ..persze van szabadidő de ezalatt nem flörtöl senkivel...és nem csalja meg a barátnőjét .

2013. máj. 29. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!