Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után éreztétek úgy, hogy talán hiba volt szakítani?
3 napja ért véget egy 3 éves kapcsolatom,nagyon véglegesnek szántam,mégis szörnyen érzem magam, rosszul vagyok,ideges vagyok és egyre inkább elbizonytalanodom a döntésem helyességét illetően...
Pedig tudom,ha visszatáncolom is, előbb-utóbb úgyis ismét szakítás lenne a vége...
Többször is próbálkoztam már véget vetni,de csak néhány napot tartott a "szünet", most meg nem szeretnék visszaesni ugyanabba a hibába.
Amikor együtt vagyunk az exemmel,akkor valahogy nem kívánom a közelségét,minden idegesít,amit tesz,úgy érzem, időpazarlás vele lenni, most meg szinte hiányzik és szinte bűntudatom van a szakítás miatt..
Össze vagyok teljesen zavarodva.Nem tudom,mitévő legyek, érzem, megőrülök.
Eddig inkább velem szakitottak, ott nem tudom a srácok hogy álltak ezzel a kérdéssel én egyszer szakitottam annak megvolt az oka és nem sírtam vissza soha.
Ezek az ambivalens érzelmek teljesen normálisak. El fog múlni idővel. Ha ennyire nem volt jó vele lenni bizonyára nem szeretted valami őrülten tehát amit most érzel az inkább a megszokás miatt lehet. A végén én is ugy éreztem idegesit még az is ha levegőt vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!