Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után éreztétek úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után éreztétek úgy, hogy talán hiba volt szakítani?

Figyelt kérdés

3 napja ért véget egy 3 éves kapcsolatom,nagyon véglegesnek szántam,mégis szörnyen érzem magam, rosszul vagyok,ideges vagyok és egyre inkább elbizonytalanodom a döntésem helyességét illetően...

Pedig tudom,ha visszatáncolom is, előbb-utóbb úgyis ismét szakítás lenne a vége...

Többször is próbálkoztam már véget vetni,de csak néhány napot tartott a "szünet", most meg nem szeretnék visszaesni ugyanabba a hibába.

Amikor együtt vagyunk az exemmel,akkor valahogy nem kívánom a közelségét,minden idegesít,amit tesz,úgy érzem, időpazarlás vele lenni, most meg szinte hiányzik és szinte bűntudatom van a szakítás miatt..

Össze vagyok teljesen zavarodva.Nem tudom,mitévő legyek, érzem, megőrülök.

2013. máj. 29. 09:02
 1/4 A kérdező kommentje:
...ráadásul az is megnehezíti a helyzetem,hogy a családunkat,baráti kört, rokonokat,imserősöket is sokkolná a szakításunk,mivel már mindenki úgy tekint ránk,mint a "leendő házaspár"...Nem lesz könnyű beadagolni, sosem voltam még ennyire lehetetlen helyzetben 31 évem alatt..
2013. máj. 29. 09:11
 2/4 anonim válasza:
Igen én voltam hasonló helyzetben, én akkor azért éreztem hogy hiba mert a meg szokott dolgok hirtelen el tűntek de a fejemből még nem. Idővel fel lehet dolgozni, inkább szakíts most mit mikor már gyerekeitek vannak meg családod.
2013. máj. 29. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden szakítás hiba.
2013. máj. 29. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Eddig inkább velem szakitottak, ott nem tudom a srácok hogy álltak ezzel a kérdéssel én egyszer szakitottam annak megvolt az oka és nem sírtam vissza soha.

Ezek az ambivalens érzelmek teljesen normálisak. El fog múlni idővel. Ha ennyire nem volt jó vele lenni bizonyára nem szeretted valami őrülten tehát amit most érzel az inkább a megszokás miatt lehet. A végén én is ugy éreztem idegesit még az is ha levegőt vesz.

2013. máj. 29. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!