Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek úgy, hogy szükségete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek úgy, hogy szükségetek van magányra a párotok mellett? Miért?

Figyelt kérdés

Mi most egy apróbb vitán vagyunk túl, és nem úgy érzem, hogy elsimítottuk volna teljesen, és azt érzem, hogy holnap nem szívesen beszélnék vele, nem tudom hogy viszonyuljak majd hozzá, mivel mindketten eléggé makacsak vagyunk. És 'magányra'lenne szükségem, és nem szeretnék beszélni senkivel, és vele is csak majd hétfőn ha találkozunk.

Szerintetek ez normális? Nektek volt ilyen?

17L

2013. máj. 25. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
teljesen normális
2013. máj. 25. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem és a páromnak is szükségünk van a magányra, egyszerűen ilyen a személyiségünk. Vitánál meg szerintem természetes, hogy ha esetleg 1-2 napig nem akarsz hozzászólni, aztán pedig minden folytatódhat úgy, ahogy abbamaradt.
2013. máj. 25. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha mindenkinek szüksége van egy kis magányra. A baj akkor van, ha már jobban érzed magad nélküle.
2013. máj. 25. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem, akkor ez nem egy 'rossz jel'

Nem tudok rögtön a vita után a régi és vidám lenni, de ha nem beszélünk utána, mindig azt hiszi, hogy én még haragszom,és akkor kezdődik elölről...

2013. máj. 25. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!