Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan nő a földön akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő a földön akivel hasonló dolgok történtek már?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Igazából nem is tanácsot akarok kérni csak leírni szerencsétlenségem és talán megerősítést várok. Rájöttem, hogy VÉGRE kiszerettem a barátomból.Miért végre? 3 évvel ezelőtt 16évesen összejöttem egy 20éves fiúval. Fülig szerelemes voltam vele akartam meghalni öregen. Na de a fiú ivott mint egy disznó és úgy füstölt mint egy gyárkémény. Pedig nem ilyennek mutatta magát az elején.Napközben is haverokkal strandon ivott, titokban eljárt bulizni stb. Én csak sírtam sírtam hogy jaj az a férfi hogy lehet ilyen pedig mikor velem van nagyon kedves stb. Így teltek hónapok hogy én sírtam kérlelte őt hogy változzon.Kb 1 év után megváltozott nagyjából. De! Teljesen idegbeteg volt.Mindig rám fogta hogy éppen miért ordibál velem.Magamat éreztem hibásnak.Ezért megint csak lelkileg gyötörtem magam, hogy nekem kell változni. Néha úgy ordított velem, hogy azt még az utcán is hallani lehetett.Aztán már bántott szavakkal is hogy én milyen rossz vagyok,egy selejt egy senki egy k.urva. Soha nem csaltam meg,sose jártam bulizni kb csak vele voltam mindig.. Írnom sem kell hogy ilyenkor is sírtam sírtam mert nagyon fájt hogy akit szeretek annak semmi vagyok.PErsze ő mindig azt mondta hogy szeret. Ekkor volt hogy ő kétszer is szakított velem mondván hogy ez a kapcsolat nem jó mert ugye én mindig felidegesítem. De aztán midig visszakönyörögte magát.És megint ordibálás,bántás. És később már lökdösődött is,jó nem erősen de így arrébb lökött.Verte a falat,rúgta az ajtót.De fogadkozott hogy hozzám nem érne. Aztán vagy 2 hónapja megint veszekedett velem ordibált,megint a semmiért persze és én a falnál álltam ő elém állt ordított bele a képembe egyre közelebb jött és aztán a fejét neki a fejemnek,tehát megfejelt,nem fájt csak nagyon kicsit mert enyhe volt.De akkor igazából rájöttem hogy ő szerintem meg is ütne,ezután ez jön nem?Néha azt látom rajta hogy megütne csak ne mer mert tudja hogy akkor ott hagynám meg elmondanám másoknak is. Ezenkívül a barátai se szeretnek,ki közösítenek stb. Minek maradjak még? Eddig nagyon szerettem ,de már már inkább félek tőle.De ugyanakkor sajnálom is őt,mert hisz nem tehet róla, hogy ilyen,ezt otthon látta szerintem..Mégis nem merem azt mondani hogy vége. Tudjátok ez pont olyan mint a barátok köztben Zsolt meg Zsófi.Egyszer az egyik haverja is azt mondta hogy olyan mint Zsolt.És senkinek nem merek erről beszélni.Csak most írtam le nektek.Egyébként mostanában azóta sose ordít velem és normálisan viselkedik velem, de eszembe jutnak ezek a dolgok és rosszul érzem magam.Arról nem is beszélve,hogy a szomszédok hogy néznek rám...
2013. máj. 26. 10:48
 1/8 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Már akkor ott kellet volna hagynod, miután lefejelt. Ki tudja mire lesz még képes a jövőben.
2013. máj. 26. 10:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak arra gondolok hogy mi van ha az én hibám? Meg ő nem tehet róla...Azon is gondolkodom, hogy ilyen minden férfi? Mert nekem apukám hasonló.De aki nem ilyen az meg biztos megcsal?VAgy flörtöl a hátam mögött?Nem tudom...
2013. máj. 26. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében tényleg te voltál a hibás, meg akartad változtatni, de az emberi kapcsolatok első alapszabálya, hogy ezt ne tedd. Azt a pasit már el kellett volna hagyni az első sírás után. Viszont egyáltalán nem róható fel, hogy így viselkedtél, hiszen 16 éves voltál, és szerelmes. A lényeg, hogy túl vagy rajta.
2013. máj. 26. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ott kell hagyni!! az első pár nap pánikhangulatban leszel, hogy nincs senkid, egyedül fogsz megöregedni, nem fogsz tudni magaddal mit kezdeni.. de eltelik pár nap-hét és minden jobbra fog fordulni, még esetleg találkozol is valakivel, aki megérdemel. de a legfontosabb: NE HÍVD FEL, NE KERESD!! mert akkor újra össze fogtok jönni és minden újra fog kezdődni.. ERŐSNEK ÉS KITARTÓNAK KELL LENNED!
2013. máj. 26. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:

"Csak arra gondolok hogy mi van ha az én hibám? Meg ő nem tehet róla...Azon is gondolkodom, hogy ilyen minden férfi? Mert nekem apukám hasonló.De aki nem ilyen az meg biztos megcsal?VAgy flörtöl a hátam mögött?Nem tudom..."

Nem, ez butaság. Néhány férfi ilyen, de egyáltalán nem döntő tendenciáról van szó. Mondjuk, hogy a férfiak 10%-a ilyen. Akkor nem lövünk nagyon mellé. Emiatt ne szomorodj el, egy pasi ilyen volt. Te 16 éves voltál. Nem csoda, hogy ilyen pasit választottál. Egy 16 évest nagyon könnyű az ujja köré csavarni, főleg, ha hasonlít az illető az egyik szülőre. Ugyanis a legtöbb 16 éves már nem bízik a szüleiben, viszont hiányzik... Ezért keresnek hasonló párt. Szerintem az, hogy kiszerettél belőle, az annak a jele, hogy kezdesz felnőni.

2013. máj. 26. 11:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ.Tudom, hogy bármit is írtok nem leszek képes még most kimondani hogy vége,de megerősít úgyhogy nagyon szépen köszönöm.Már egyre közelebb érzem a végét szerencsére.Rengeteget szenvedtem és sajnálom hogy ilyen buta voltam/vagyok.
2013. máj. 26. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy lépj le minél előbb. Ezzel csak magadnak ártasz, éppen azért, ahogy erről az egészről gondolkodsz. A hülyének is világos, hogy ez nem kapcsolat. Ahol két ember szereti egymást, ott ilyenek nem fordulnak elő. Ott nem sír mindennap az ember a párjáért, mert bántja lelkileg és nem emelnek kezet a másikra!

Te már elhiszed, hogy ez így rendben van és erről szegény nem is tehet, ami viszont hidd el nekem, már gáz!

Nézd még meg párszor a Barátok közt részeit, amiben a drága Zsolt már terrorizálta a Zsófit. Ez az életben is pont így működik. Először csak lelki bántalmazás van, míg úgy nem érzi a másik, hogy tényleg ő a hibás mindenért, aztán a testi fenyítést is természetesnek fogja venni, mert ugye azért is ő volt a hibás, amiért kap.

Te számomra pont azokat a jeleket mutatod, hogy a kapcsolatotok során minden agresszív fellépésért te vagy a felelős, pedig ez egyáltalán nem így van. Semmi, de semmi nem magyarázat arra, hogyha egy férfi képes megütni a sokkal gyengébb párját. Ha ez már megtörténik ott nagy baj van és minél előbb le kell lépni, amíg egyszer nem ér haza holt részegen és ver sz*rrá hajnali kettőkor, amiért nem meleg vacsorával vártad (sajnos erre élő példát tudok).

Már nagyon régen lépned kellett volna, de mostmár legalább a hajlandóság megvan benned. Hogy egyszerűbb legyen, fogj egy papír lapot és írj fel minden negatív élményt vele kapcsolatban. Olvasgasd néha, amíg teljesen ki nem szeretsz belőle és ki nem tudod mondani, hogy ennyi és nem tűrsz tovább. Így is túl sokat nyeltél! 23/L

2013. máj. 26. 14:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!Tudom , hogy igazad van! :(
2013. máj. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!