Láttátok a Paranormal activityt? Mi a vélemenyetek róla. Történtek veletek hasonló dolgok?
Szerintem jó film, és ki is írtam DvDre, ami nálam azt jelenti, hogy többször is meg fogom nézni egy évben. Az a rész nekem nagyon nem jött be, hogy úgy próbálták meg beállítani, mintha tényleg megtörtént volna.
Amúgy egyszer, amikor kicsi voltam egy este próbáltam elaludni, de nem ment. A kisvillanyom is égve maradt, de az nem adott túl sok fényt. Össze vissza forgolódtam az ágyban, de nem tudtam aludni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a velem szembenlévő tükörben, mintha ülne valaki az ágyam előtt, de mikor felpattantam ( mert tisztára kétségbe estem), és jobban megnéztem a tükröt, már nem volt ott. Azóta, mindent tükröt kiviszek a szobámból éjszakára, vagy a fal felé fordítom. Bár már 17 éves vagyok mégis nyugodtabban alszom ha éjszakára nem marad tükör a szemem előtt. Azóta nem történt velem hasonló dolog.
szerintem ez nem is horror film, hanem thriller
de nekem tetszett a film:) bár az ilyen dolgokban nem hiszek
nemhiszem hogy banto lett volna a stilus ez az en velemenyem ennyi.ja a kritikusunknak egy kerdes neked ez a szakmad vagy csak ugy alkottal egy velemenyt amit feltettel a yutubera?
kivancsi vagyok mer nem mind1 en rengeteg horrort lattam azokon nottem fel temeg montad hogy keveset akkorszoval ennyi erovel enis irhatnak kritikat. na mind1 nem vitazok itt nem pazarlom ilyenre a draga idom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!