Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Talán van még ilyen fiú a földön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán van még ilyen fiú a földön?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne ,hogy létezik -e még olyan fiú aki nem mindig csak a külsőt nézi,bár az is fontos de nézi a belsőt is ,hogy mennyire szép belülről a lány,és hogy őszinte,kedves,aranyos.Nem csalja meg ,ölelgeti. Úgy vigyáz rá,mint egy testvér. Úgy szereti mint a saját gyerekét,és úgy törődik vele mint egy barát. Aki nem azért jön át hozzá ,mert nincsenek végre otthon a szülők ,hanem mert szereti és akármit csinálna akár "társasozni,rajzolgatni" is.Aki szeretgeti,puszilgatja. Aki vasárnap reggel is meglátogatja és melegítőben ,kócos hajjal smink nélkül ( !!!! ) is szépnek látja. Aki nem szivatja hogy hogy néz ki,aki segít ha bármi gondja van. Akinek a vállán sírhat akár mint egy barátnak. Aki szereti,törődik vele és nem használja ki. Lehet hogy azt hiszitek ,hogy tündérmesében élek mert ilyen fiú nincsen már a földön...de én nagyon bízom benne..:/ remélem hogy léteznek még normális emberek is a földön! Akiket nem a pia,cigi, drog,szex érdekel főképpen. .........

2013. máj. 29. 15:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ezeket nézem, a külső annyira nem fontos, ha a többi rendben van, csak minimálisan számít. Ha valakibe beleszeretek, kb. ilyen vagyok.

De azért pár sört hadd igyak már meg, ha kedvem tartja... :))

2013. máj. 29. 15:36
 2/22 ájszíjú ***** válasza:
78%
persze hogy van, gyikon pl minden srác ilyen
2013. máj. 29. 15:38
 3/22 anonim ***** válasza:
57%
Léteznek. Nem egy ilyet ismerek. Most vagy én vagyok túl mázlista, vagy csak te vagy túl peches, hogy egyet sem találsz. :/
2013. máj. 29. 15:39
 4/22 anonim ***** válasza:

Vannak, ismerek is párat.

Az a baj, hogy ezek a fiúk már mind foglaltak.

2013. máj. 29. 15:39
 5/22 anonim ***** válasza:
Van, ismerek magamon kívül legalább két hasonlót.
2013. máj. 29. 15:40
 6/22 anonim ***** válasza:
52%
én is ilyen vagyok! sőt. a feleségem is! és mindkettőnket brian-nek hívnak! :)
2013. máj. 29. 15:42
 7/22 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok :D

17/f

2013. máj. 29. 15:42
 8/22 anonim ***** válasza:
Van, de ha a csaj ennek a felét sem adja vissza akkor ne is várjon ennyit.
2013. máj. 29. 15:45
 9/22 anonim ***** válasza:
Miért? Ha vannsk akkor mi van? Itt ugysem mersz ismerkedni. Nem? :@
2013. máj. 29. 15:46
 10/22 anonim ***** válasza:
Az én barátom pont ilyen :))
2013. máj. 29. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!